Orange: Patru din cinci parinti cer ajutorul copiilor cand folosesc internetul

orange2Orange a descoperit, in cadrul proiectului #parintilascoala, ca trei din cinci parinti utilizeaza zilnic internetul. Dintre acestia, patru din cinci le cer ajutorul copiilor atunci cand nu stiu cum sa gestioneze diverse situatii in mediul digital. Acelasi chestionar arata ca principalele motive pentru care parintii acceseaza internetul sunt comunicarea cu cei dragi si transferul de date. In plus, ei isi doresc sa se informeze din resurse online, usor accesibile. Laptopul si computerul sunt dispozitivele aflate la indemana parintilor pentru sesiunile online, iar cei mai pasionati doresc sa afle cum ar putea utiliza un smartphone sau o tableta pentru aceleasi nevoi.orange

Din dorinta de a oferi solutii pentru situatiile dificile intampinate in utilizarea laptopului, smartphone-urilor sau retelelor sociale, Orange a lansat la inceputul lunii februarie campania #parintilascoala, cu ajutorul careia isi propune sa aduca noile tehnologii mai aproape de parinti. Astfel, pe parcursul celor 3 saptamani de campanie, au fost incarcate in platforma peste 100 de povesti, evaluate ulterior de un juriu format din specialisti in comunicare digitala si social media”, afirma initiatorii proiectului.

Castigatorii au obtinut un loc in tabara de cursuri digitale #parintilascoala care are loc intre 13-15 martie.

Conform povestilor inscrise pe platforma #parintilascoala, printre cele mai des intalnite provocari ale parintilor in a accesa si utiliza noile tehnologii se numara: dificultati in accesarea internetului, ultilizarea e-mailului si a telefonului mobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.