Orange Romania a dat 100.000 de euro pentru elevii olimpici la matematica

orange 2014In cadrul campaniei „Oferta de nota 10”, aproximativ 200.000 de clienti Orange PrePay au sustinut elevii olimpici la matematica. Impreuna cu Orange, ei au contribuit la strangerea sumei de 86.304 euro, pentru a-i sprijini in continuarea performantei pe liceenii cu merite deosebite. Fondul a fost suplimentat de Orange pana la 100.000 de euro si va fi distribuit la inceperea scolii catre elevii de clasa a IX-a care au obtinut in Orangeacest an cel mai mare punctaj la etapa judeteana a Olimpiadei de matematica.

Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange Romania.Prin aceasta campanie am dorit sa le propunem clientilor, pe langa o oferta cu minute, mesaje si internet din plin, si invitatia de a ni se alatura pentru a face o fapta buna. Modul in care ei au raspuns atat ideii campaniei, cat si celor doua optiuni lansate, este incurajator si le multumim pentru implicarea in sustinerea educatiei si inovatiei. Acestea sunt doua zone apropiate noua, cu atat mai mult cu cat elevii de astazi sunt cei care vor crea inovatiile si tehnologiile de maine”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange Romania.

In aceasta primavara, Orange a lansat clientilor PrePay invitatia de a sustine impreuna liceenii olimpici, prin intermediul unor noi optiuni numite Orange Star, de 6 si respectiv 8 euro credit. O contributie de 5% din contravaloarea creditului necesar pentru activarea optiunilor a fost automat directionata catre un fond de sustinere a elevilor. Sumele alocate de Orange in fondul de sustinere nu au fost retinute din creditul necesar activarii optiunilor. Clientii au putut vedea suma stransa in timp real, pe tot parcursul campaniei, pe orange.ro/performanta.
Tot aici clientii i-au putut cunoaste pe cei 40 de olimpici care au participat la program si care vor primi cate 2500 de euro fiecare, pentru a se pregati pentru reusitele viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.