Orange Romania organizeaza ateliere digitale pentru elevi

orangeOrange Romania organizeaza ateliere digitale – “Internetul copiilor” – pentru elevii intre 10 si 13 ani, in cadrul programului national „Scoala Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”. Astfel, intre 6 si 10 aprilie, Orange va organiza in total 25 de ateliere structurate sub forma unor workshopuri interactive. Orice profesor poate inscrie o clasa de maximum 30 de elevi, cu varste intre 10 si 13 ani. Pe parcursul a doua ore, traineri specializati ii vor invata pe elevi despre modul in care pot folosi tehnologia in mod responsabil in functie de varsta lor, care sunt resursele digitale utile in procesul de invatare si cum pot utiliza in siguranta internetul.orange2

Inscrierile se pot face pana pe 20 martie, in limita celor 25 de locuri disponibile. Atelierele educative „Internetul copiilor” sunt organizate de Orange Romania cu sprijinul Salvati Copiii Romania. „Un internet mai bun pentru copii” este, de altfel, una dintre directiile care fac parte din strategia Comisiei Europene pentru un mediu mai sigur pentru copii si tineri in explorarea mediului online”, sustin initiatorii proiectului.

In cadrul programului ” Scoala Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”, timp de o saptamana din al doilea semestru scolar, fiecare unitate de invatamant urmeaza un orar ce include doar activitati de educatie non-formala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.