Orange Romania si Fundatia Erste cauta studenti cu idei de afaceri

socialOrange Romania si Fundatia ERSTE, impreuna cu Impact Hub Bucuresti, au dat startul unei noi editii a competitiei  de antreprenoriat social pentru studenti – Social Impact Award. Concursul incurajeaza tinerii sa dezvolte proiecte care, pe langa obtinerea unui profit, au impact pozitiv in societate. Initiativa, aflata la a patra editie in Romania, se desfasoara anul acesta concomitent si in alte 9 tari europene: Austria, Cehia, Croatia, Elvetia, Grecia, Macedonia, Rusia, Serbia si Slovacia. Social Impact Award ofera studentilor interesati oportunitatea de a participa la seminarii de informare si de a cunoaste antreprenori sociali, inclusiv studenti castigatori la editiile precedente.socialimpact

Evenimentele de prezentare vor avea loc in perioada 1 – 7 aprilie, in mai multe universitati din Bucuresti (Academia de Studii Economice, Universitatea Bucuresti, Universitatea Romano-Americana) participarea fiind gratuita pentru studenti, pe baza inscrierii online. De la reducerea saraciei, sanatate, educatie, mediu, dezvoltare comunitara, pana la tehnologii de informare si de comunicare, drepturile omului, egalitatea de sanse, studentii, organizati in echipe de maximum cinci persoane, isi pot alege orice tema pentru a dezvolta o idee de afacere sociala, atata vreme cat ea este relevanta pentru comunitatea in care se doreste implementarea sa”, au afirmat initiatorii proiectului.

Data limita pentru inscrierea ideilor in competitie este 22 aprilie 2015.

Doar 10 idei dintre cele inscrise in competitie vor fi preselectate pentru a participa la o perioada de accelerare a dezvoltarii ideii lor de afaceri.

Pentru mai multe informatii, click AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.