Piraeus Bank a lansat aplicatia Curat Romania

Piraeus Bank Romania a lansat aplicatia Curat Romania pe pagina de facebook Curaj Romania, aplicatie prin intermediul careia orice voluntar dornic sa se implice in dubla actiune de ecologizare a orasului Bucuresti va fi binevenit. In prima parte a proiectului, cei care vor sa se implice in campanie vor intra in aplicatie unde vor putea vota zonele Capitalei care au mare nevoie de o astfel de initiativa. Ulterior, in cadrul campaniei vor fi desfasurate cate doua actiuni in fiecare dintre cele 6 sectoare ale Bucurestiului, in zilele de 20 iulie si 3 august, la inceput avand implicati voluntari din Brigada de Voluntari si Eestec Bucuresti. Voluntarilor deja implicati li se pot alatura toti cei care intra in aplicatie si se inscriu in una dintre cele 6 echipe.

“Ideea acestei noi aplicatii a venit la Volunteers Fest, unde participantii la trainingul de Social Media au fost pusi sa gaseasca idei pentru o noua activare a paginii Curaj Romania. Ideea castigatoare a presupus sa gasim zone in Bucuresti care au nevoie de curatare, sa implicam voluntarii si sa facem Curat Bucuresti”, a declarat Raluca-Elis Barbu, Social Media Coordinator Piraeus Bank Romania.

Actiunile din cadrul proiectului vor fi promovate in cadrul aplicatiei Facebook Curat Romania, pe site-ul CSRMedia.ro, de catre Go Travel si prin intermediul unor postere aplicate in punctele autorizate de Primaria Capitalei.

Pentru a intra in aplicatie click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.