Prima iesire la teatru pentru copiii neajutorati, cu ajutorul KFC Romania

KFC Romania, in colaborare cu Centrul de Plasament Voluntari,  a organizat pentru un grup de aproximativ 30 de copii o zi cu totul speciala in care acestia au putut simti ca e ziua lor si ca sunt sarbatoriti in luna copiilor.  Programul a cuprins un tur scurt de vizitare a Bucurestiului, vizionarea piesei de teatru „Alba ca zapada si cei 7 pitici” si servirea mesei in restaurantul KFC Unirii. Cel mai emotionat moment pentru copii a fost cu siguranta acela in care au pasit intr-o sala de teatru si au avut posibilitatea de a intra in contact cu actorii si cu povestea pe care unii dintre acestia o stiau de la scoala.

„Ne bucuram ca am putut fi alaturi de copiii de la Centrul de Plasament Voluntari si ca le-am putut oferi sansa de a vedea prima lor piesa de teatru. Ne dorim ca situatia copiilor defavorizati sa nu ramana uitata si sa incercam cu totii sa-i ajutam pentru a  avea o viata normala. Vom continua astfel de proiecte si in viitor”, a declarat Cristina Porumbel, Asistent de Marketing KFC Romania.

In luna aprilie, lantul de restaurante KFC a implinit 15 ani de activitate pe piata din Romania. Pana in prezent, compania a venit in sprijinul comunitatilor alaturandu-se campaniilor de strangere de fonduri pentru persoanele devaforizate –“Vreau in clasa a noua”, „Mame bune, copii sanatosi”, “Eu cum ajung la scoala”-, sustinand dezvoltarea tinerilor – proiectul “Arta uneste sufletele fara discriminare” dedicat copiilor cu deficiente de vedere, programul de acordare de burse KFC Student sau prin initierea de actiuni pentru protejarea mediului inconjurator – programul national “Imi place Romania curata”, precum si sustinerea proiectului „Copacul de hartie”.

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.