Programul “Impreuna pentru Fiecare” a fost premiat la Gala Active Citizens of Europe

Programul de implicare sociala al Grupului Rompetrol “Impreuna pentru fiecare” a fost premiat in cadrul Galei Active Citizen of Europe Awards. Competitia a premiat voluntari, organizatii non-guvernamentale si companii implicate in proiecte de CSR din cele 28 de tari membre ale uniunii, iar castigatorii din acest au fost din Romania, Scotia, Portugalia, UK. Competitia, organizata de Volonteurope si Chance for life pentru prima data la Bucuresti, s-a desfasurat in contextul Anului European al Cetatenilor 2013 si a reunit peste 100 specialisti implicati in promovarea si implicare democratica, a voluntariatului ca expresie a cetateniei active, drepturile omului si justitie sociala in statele membre Uniunii Europene.

“Suntem foarte mandri de recunoasterea europeana obtinuta de cei peste 1000 de voluntari implicati in ultimii 5 ani in desfasurarea proiectelor derulate prin programul “Impreuna pentru fiecare”. Acest premiu ne demonstreaza ca valorile in care credem si pe care le promovam la nivelul comunitatii locale, respectiv implicare, solidaritate, dezvoltare personala si spirit de echipa, sunt cele care pot schimba in bine societatea romaneasca”, a declarat Costinela Dragan, CSR Manager Rompetrol.

Juriul a apreciat continuarea investitiilor si implicarea Grupului Rompetrol in sustinerea unor proiecte complexe de mediu si sanatate, sustenabile, destinate comunitatilor locale, a promovarii simtului civic, a voluntariatului si a antreprenoriatului social.
In cei cinci ani de existenta a programului national “Impreuna pentru fiecare”, compania a alocat peste un milion USD pentru implementarea a 86 de proiecte in domeniul protectiei mediului si al sanatatii, influentand in mod benefic viata a peste 250.000 persoane defavorizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.