Proiectul “Biblioteca de Energie” lansat de Grupul CEZ in Romania, premiat cu aur

campania-biblioteca-de-energie-este-nominalizata-la-romanian-pr-awards Proiectul Grupului CEZ in Romania „Biblioteca de Energie”, lansat la inceputul anului 2016, a primit aur la categoria PR pentru Marketing – produse si servicii existente in cadrul Galei Romanian PR Award. Campania poarta semnatura agentiei Rogalski Damaschin Public Relations, agentia care detine contul activitatilor de comunicare ale Grupului CEZ in Romania. Ideea infiintarii unei „biblioteci de energie” a avut drept baza o nevoie concreta si o poveste reala. In timp ce furnizorul de electricitate CEZ Vanzare cauta o solutie de a convinge cat mai multi clienti sa renunte la factura pe hartie in favoarea facturii electronice, Vasile Tiucsan, un nevazator de 45 de ani din localitatea Bala  (Mehedinti), oferea o adevarata lectie de viata, depasindu-si deficienta. Vasile Tiucsan este abonat de cativa ani la serviciul efactura CEZ Vanzare si a reusit, folosind un program de redare vocala, saaur-pentru-campania-biblioteca-de-energie-a-grupului-cez-in-romania acceseze aceasta facilitate pentru toti colegii sai de serviciu, familie si cunoscuti, care au scapat astfel de teama de a primi facturile tarziu sau deteriorate.

angelica-barbu-cezPrezenta noastra la Gala Romanian PR Award este dovada ca si sectorul energetic poate produce campanii de comunicarecreative si mobilizatoare,ale caror rezultate sa aibaecou la nivel national si care sa aduca beneficii concrete comunitatii. Premiul rasplateste in egala masura energia pozitiva pe care ne-au dat-o cei 55 de angajati CEZ care au inregistrat prima carte audio din biblioteca – romanul lui Cezar Paul Badescu, „Luminita Mon Amour”, a declarat Angelica Barbu – Brand Marketing & Communication Manager in cadrul CEZ Romania.

Sub sloganul „Transforma hartia in energie”, compania a demarat infiintarea unei platforme care sa faciliteze accesul la cultura al persoanelor pentru care „lumina” nu reprezinta mai mult decat un cuvant: persoanele cu deficiente de vedere din Romania. Pentru fiecare aderare la serviciul e-factura, compania a donat cate un leu, iar astfel a devenit realitate prima librarie de carti audio disponibila pe tableta si smartphone cu sistem de operare Android si iOS din Romania.

Proiectul a fost implementat in parteneriat cu Audio Libraria si Asociatia Nevazatorilor din Romania. Campania da startul unui program mai amplu destinat accesibilizarii culturii pentru cele aproape 103.000 de persoane cu deficiente de vedere din Romania.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.