Raiffeisen Comunitati: 140 de proiecte continua lupta pentru finantare

Cei 100 de voluntari Raiffeisen Bank au stabilit ca doar 140 dintre aplicatiile inscrise in Programul de granturi “Raiffeisen Comunitati” trec in etapa a doua a programului si continua lupta pentru finantare. Acestea au fost alese din totalul celor 290 de scrisori de intentie depuse. Fiecare scrisoare a fost evaluata de cate trei voluntari interni ai bancii, cu expertiza in zona geografica in care se desfasoara proiectul repartizat spre analiza si evaluare. Finantarea pe care o ofera Raiffeisen Bank este de maximum 5.000 euro (echivalent in lei) pentru un proiect, iar bugetul total alocat pentru acest program este de 100.000 de euro (echivalent in lei).

“Cele 140 de scrisori de intentie ramase in concurs sunt din 33 de judete ale tarii, dintre care 25% sunt din Capitala, 10% din judetul Cluj, 6% din judetul Ilfov, 5% din judetul Timis si 4% din judetul Mures. De asemenea, proiectele din domeniul educatiei au ramas cu cea mai mare pondere – 37%, urmate de cele de servicii sociale – 26%, sanatate – 26%, sport – 9% si mediu – 2%”, spun organizatorii competitiei.

Pentru a doua etapa a programului, care dureaza pana pe 6 septembrie, cele 140 de organizatii si institutii vor trebui sa descrie in detaliu proiectul cu care au aplicat in Programul de granturi de anul acesta, completand un formular standard, dupa logarea pe blog-ul competitiei www.raiffeisencomunitati.ro.

Pe perioada depunerii proiectelor, acestea vor fi evaluate de catre Raiffeisen Bank pe criterii de eligibilitate, iar la finalul acestei etape participantii vor fi instiintati pe e-mail daca propunerea de proiect depusa a fost acceptata sau respinsa.

Lista celor 140 de proiecte ramase in competitie poate fi gasita  AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.