CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

Samsung continua caravana #TomorrowMe in Bucuresti, Targu Mures si Piatra Neamt

samsung-tomorrow-me-lazarSamsung Electronics Romania continua programul educational „TomorrowMe” pentru cel de-al saselea an consecutiv, prima oprire din cadrul caravanei din acest an fiind in Bucuresti. Intr-un eveniment dedicat liceenilor, Samsung i-a provocat pe acestia sa isi afle profilul vocational prin intermediul „TomorrowMe”, prima aplicatie vocationala cu continut 360o, dar si sa discute deschis despre cariera impreuna cu modele ale generatiei digitale.

In prima editie a Caravenei „TomorrowMe” 2016, elevii din liceele bucurestene au facut cunostinta cu antreprenori de succes si au ascultat experientele acestora legate de provocarile pe care le-au intampinat in cariera, de-a lungul timpului. Acestia au primit sfaturi si detalii despre provocarile care pot aparea intr-un parcurs profesional de la George Buhnici, jurnalist si prezentator PRO TV, Dr. Cristian Grasu, presedinte Asociatia Societatea de Salvare din Bucuresti – ASSB, Ioana Sigarteu, Social Media Supervisor Samsung Europa de Sud-Est si presedinte IAA Young Professionals Romania, Sabina Stirb, Public Affairs & Corporate Citizenship Manager Samsung Europa de Sud-Est, Laura Chiculita, Chief Marketing Officer eJobs, Ana Maria Roxana Birca, tanara dezvoltatoare de aplicatii, parte din Liga Studentilor Electronisti.

De asemenea, invitatii „TomorrowMe” 2016 au vorbit liceenilor despre ce ii motiveaza, despre cum poate fi creat un echilibru intre viata profesionala si cea privata, despre cele mai frumoase experiente pe care le-au avut in cariera, dar si despre ce inseamna pentru ei evolutie profesionala.

Sabina Stirb_Samsung Electronics Romania1Ca lider in tehnologie, Samsung continua sa se implice in proiectele educationale care ajuta tinerii sa se pregateasca pentru meseriile de maine. Caravana «TomorrowMe» va continua sa aduca in fata elevilor din Romania cat mai multi mentori si modele demne de urmat, care sa le ofere o viziune mai clara asupra parcursului lor profesional si, bineinteles, asupra viitorului acestora. Totodata, aplicatia TomorrowMe ii poate ajuta sa isi gaseasca mai usor drumul profesional, prezentandu-le anul acesta elevilor atat perspectiva specialistilor in HR si asteptarile acestora de la viitori angajati, cat si povesti inspirationale care sa le vorbeasca despre provocarile din cariera”, a declarat Sabina Stirb, Public Affairs and Corporate Citizenship Manager, Samsung Electronics Romania.

In cadrul acestui eveniment, liceenii au avut ocazia sa descopere ce cariera li se potriveste, prin aplicatia vocationala #TomorrowMe powered by Samsung. Aplicatia a primit anul acesta o actualizare care aduce in premiera continut 360o pentru mediul educational. Alexandru Aldoescu, Director Resurse Umane, Samsung Electronics Europa De Sud Est, vorbeste tinerilor despre asteptarile pe care oamenii de specialitate le au de la viitorii lor angajati si felul in care acestia pot evolua. Designerul Alexandra Calafeteanu, Monica Jitariuc, Managing Director al agentei de comunicare MSLGROUP The Practice, si Mihai Pohontu, Vicepresedinte Samsung Electronics America pentru  Platforme Emergente, le impartasesc elevilor detalii despre parcursul lor profesional si despre principalele provocari cu care s-au confruntat in construirea unei cariere.

Intalnirea din Capitala va continua cu o vizita in Targu Mures, pe 14 decembrie, si una in Piatra Neamt, pe 16 decembrie.dsc_3222-s

TomorrowMe, prima aplicatie vocationala conectata la piata muncii, primeste anul acesta o actualizare importanta prin care creste acuratetea textelor vocationale si aduce in premiera continut in format 360o.

La baza aplicatiei vocationale #TomorrowMe stau cele sase tipologii Holland, care impart utilizatorii in sase profiluri – realist, investigativ, artistic, social, antreprenorial si pragmatic. In functie de profilul rezultat, tinerii primesc apoi sugestii de job-uri, dar si informatii despre studiile pe care ar trebui sa le urmeze si despre etapele carierei alese, in conformitate cu profilul lor vocational.

#TomorrowMe powered by Samsung poate fi descarcata gratuit din Google Play si Galaxy Apps. A fost dezvoltata in parteneriat cu eJobs si D&D Consultants Group si contine informatii despre mai mult de 1.000 de meserii, pasii care intervin in dezvoltarea unei cariere sau studiile care trebuie urmate. O varianta desktop, un site cu aceleasi functionalitati ca ale aplicatiei, este de asemenea disponibila la www.tomorrowme.ro. Varianta extinsa a testului poate fi gasita la www.pemeserie.ro.

Aceasta initiativa face parte din programul „Trends of Tomorrow”, initiat de Samsung Romania, care a ajuns in 6 ani la peste 30.000 de tineri prin intremediul unei caravane educationale in cele mai importante licee din tara, cu scopul de a inspira, educa si familiariza liceenii cu abilitatile digitale atat de necesare pentru joburile viitorului si cu tendintele de pe piata muncii. Totodata, prin programele dedicate Smart Classroom si Tech Institute, peste 2.000 de tineri au acces in permanenta la sali de clasa si laboratoare echipate cu tehnologii Samsung.

CSR Awards

GALERIE FOTO:

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.