SIVECO Romania a publicat Raportul de Sustenabilitate pe 2011

SIVECO Romania a dat publicitatii, pentru al patrulea an consecutiv, Raportul de Dezvoltare Sustenabila. Acesta evalueaza activitatile economice, sociale si de mediu realizate in 2011 si modul in care compania si-a indeplinit obligatiile fata de grupurile co-interesate. Actiunile de responsabilitate sociala le-au completat in 2011 pe cele legate de dezvoltarea durabila, in spiritul eticii de business. Organizarea cursurilor de pregatire a viitorilor specialisti in IT, in cadrul stagiilor de vara sau al initiativei Academia SIVECO, participarea la campania de colectare a 2% din impozitul pe venit, donatiile pentru asezamintele de copii abandonati si seniori, participarea in regim de voluntariat la constructia de case – sunt doar cateva din actiunile prin care angajatii SIVECO au demonstrat ca sunt  interesati si direct implicati in activitatile comunitatii, in calitate de cetateni responsabili.

“Suntem mandri ca prin ceea ce facem an de an reducem decalajele digitale, dar mai ales generam dezvoltare pe termen lung. Proiectele mari pe care le derulam contribuie esential la dezvoltarea si insusirea de catre societate a tehnologiilor moderne. Sustinem prin actiuni concrete si transparente eliminarea discriminarii in privinta angajarii si ocuparii, incurajam respectarea drepturilor omului si promovam un climat corect de business. In cele doua decenii de cand activam pe piata, probam cu fapte ca este posibil sa armonizezi obiectivele economice cu cele sociale si de mediu”, a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General SIVECO Romania.

Ca membru al Initiativei Global Compact a Organizatiei Natiunilor Unite, SIVECO integreaza si promoveaza in strategiile sale de dezvoltare cele 10 principii privind respectarea drepturilor omului, protectia muncii si a mediului inconjurator.  Din  2011, SIVECO a intrat in grupul select al companiilor care dispun de un auditor certificat pentru standardul SA8000. Acest standard cuprinde exigente extrem de ridicate privind respectarea drepturilor omului, fiind aliniat tratatelor internationale si conventiilor Organizatiei Internationale a Muncii, proband in mod efectiv responsabilitatea si maturitatea unei organizatii.

Mai multe detalii despre actiunile SIVECO Romania puteti afla citind raportul integral de mai jos.

Raport CSR 2011 SIVECO Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.