SIVECO Romania – premiata pentru proiectele sale cu impact social major

Compania SIVECO Romania a primit o noua recunoastere internationala.  Juriul prestigioasei competitii globale Stevie Awards a premiat SIVECO Romania pentru realizarile sale de business si pentru proiectele cu impact social major , la categoria „Compania anului”. Castigatorii competitiei Stevie Awards 2012 au fost selectati si jurizati de catre 300 de directori din toate sectoarele economice din 8 tari (Regatul Bahreinului, Polonia, Japonia, Emiratele Arabe Unite, Malaezia, Africa de Sud, Coreea de Sud).

“Suntem onorati sa primim aceasta recunostere din partea unui juriu format din cei mai avizati si exigenti specialisti din domeniu. Este o realizare extraordinara si o mare mandrie pentru noi ca, din cele peste 3200 de companii internationale care au aplicat in actuala editie a competitiei, sa fim considerati una dintre companiile anului”, a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General SIVECO Romania.

SIVECO Romania a devenit in ultimii ani un nume cunoscut la nivel global, datorita implementarii cu succes a unor proiecte complexe de informatizare in 19 tari din Uniunea Europeana, spatiul CIS, Orientul Apropiat si Mijlociu si Africa. SIVECO Romania dezvolta si implementeaza proiecte de informatizare de anvergura in domenii precum educatie, sanatate, agricultura, administratie, vami, pentru organizatii din sistemul public si din cel privat. De-a lungul celor 20 de ani de activitate, compania a fost recompensata cu peste 150 de premii si distinctii internationale, care probeaza inovativitatea, calitatea produselor si serviciilor sale precum si implicarea in proiecte IT de amploare, cu impact economic si social major.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.