Sponsorizare de 59.000 euro de la CEZ, pentru Liceul din Cogealac

Grupul CEZ in Romania a acordat fonduri de peste 59.000 de euro pentru lucrari de reamenajare a Liceului Tehnologic Cogealac. Au fost executate lucrari de amenajari interioare pentru salile de clasa, holuri si intrari (montare gresie, lambriuri, lucrari de finisare a peretilor, inlocuire usi), fiind, totodata, cumparat si mobilier nou pentru salile de clasa si birourile personalului didactic. Lucrarea de modernizare a fost finalizata in a doua saptamana a lunii septembrie.

“Grupul CEZ in Romania a sprijinit si va continua sa sprijine comunitatile locale din aria sa de operare. Parteneriatul dintre CEZ si Liceul Tehnologic Cogealac face parte din programul de responsabilitate sociala pe care il desfasuram in zona de activitate, iar educatia, inca de la cele mai fragede varste, reprezinta unul din domeniile in care investim. Alaturi de managementul scolii si de reprezentantii autoritatilor locale am identificat necesitatile institutiei si ale elevilor orientandu-ne astfel catre sporirea conditiilor de desfasurare a activitatii educationale”, a declarat Miklos Szilagyi, CEO Tomis Team si reprezentant al Grupului CEZ in Romania.

La inceputul anului scolar corpul de cladire renovat cu sprijinul Grupului CEZ a fost dat in folosinta alaturi de celelalte doua, fiind complet pregatit pentru derularea activitatilor educationale. Astfel, incepand cu anul scolar 2012 – 2013, o parte dintre elevii scolii, precum si personalul didactic vor avea parte de un mediu mai atractiv si sigur pentru a-si desfasura activitatea.

 

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.