Sute de copii au luat parte la „Ora de desen” organizata de Cesarom

Peste 300 de copii cu varste cuprinse intre 3 şi 14 ani au luat parte la evenimentul „Ora de desen” organizat de Cesarom in Parcul Herastrau sambata, 15 septembrie. Fiecare participant a primit cate o placa de faianta si un set de markere si a putut desena pe un sevalet special creat, fiind la final rasplatit cu o diploma si un cadou.

„De la mic la mare, copiii au desenat cu markere colorate pe placi de faianta demonstrand intr-un mod inedit cat de creativi sunt. Atat copiii, cat si parintii sau bunicii acestora au fost incantati de initiativa noastra si s-au bucurat ca le-am oferit cateva ore de relaxare si creativitate. Anul viitor dorim sa organizam acest eveniment atat in Bucuresti, cat si in alte orase ale tarii”, a declarat Toni Teau, Director General al Lasselsberger Romania, companie ce detine brandul Cesarom.

Copiii care au participat la „Ora de desen” au putut sa isi expuna desenele pe panourile puse la dispozitie pentru a fi admirate de catre toti trecatorii, insa, cei care au dorit, au putut sa isi ia operele acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.