Telekom: Peste 37.000 de participanti la „Cea mai mare ora de sport”, editia 2016

Cea mai mare ora de sport 2016 1 Telekom Romania, in parteneriat cu SmartAtletic si Getfit, a organizat in perioada iunie – august 2016, cea de-a sasea editie a festivalului de miscare si sport „Cea mai mare ora de sport” in Bucuresti, Brasov si Mamaia. In total, peste 37.000 de persoane din 16 orase si din Bulgaria au luat parte la clasele de sport, ca participanti activi sau sustinatori. La organizarea evenimentului si-au adus suportul aproximativ 100 de voluntari. In cadrul festivalului „Cea mai mare ora de sport” au avut loc 41 de demonstratii sportive, precum: RealRyder – biciclete, OneKor NRG, Step aerobic, Zumba, Steel Combat, Steel Tonic, Kangoo Dance, Zumba latino, TotalGym – Functional Training, Nirvana Fitness, Yoga, Fight Klub Khai Bo, Fit Girls, TotalX30 Aerobik, Pump Circiuit Training, Rebound AAS, FrCea mai mare ora de sport 2016 3eeStyler, Boot Camp, Shooting Gate pentru pasionatii de fotbal si campionat de volei pentru amatori. Sesiunile au fost sustinute de 64 de instructori renumiti la nivel national si international.

Ruxandra_Voda_Corporate_Affairs_Senior_Manager_COSMOTE_Germanos_RomaniaAm sarbatorit a sasea editie a festivalului de miscare si sport «Cea mai mare ora de sport». Impactul proiectului si numarul de participanti au crescut de la an la an, ceea ce ne determina sa continuam campania noastra pentru un stil de viata sanatos – Miscarea face bine!”, a declarat Ruxandra Voda, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

PCea mai mare ora de sport 2016 2entru cei mici au fost organizate TriKids – concurs de cros, duatlon si family fun run si Kids BikeSchool – zona speciala de poligon, unde au invatat, alaturi de instructori specializati, tehnici de mers pe bicicleta si reguli de circulatie si de siguranta in trafic.

Aproximativ 1000 de alergatori de toate varstele au contribuit la obtinerea unui nou record mondial pentru “Cei mai multi oameni care au alergat 100 de metri intr-o stafeta de 12 ore (outdoor) ”, conform World Record Academy. Acestia au alergat in total 154 de km intr-un interval de 12 ore in cadrul evenimentului din Bucuresti. In plus, pentru fiecare participant inscris la stafeta, Fundatia Telekom Romania a donat cate 1 Euro pentru sustinerea cauzelor caritabile asociate evenimentului – Galantom, Scoala de Valori si Magicamp. La Brasov a fost organizat Crosul caritabil UpDown Run, cu doua probe de 4 km si de 7 km, iar pentru fiecare participant care a alergat la cros Fundatia Telekom Romania si Smart Atletic au donat cate 4 euro Fundatiei Hospice Casa Sperantei.

Tot in cadrul acestui proiect, Telekom Romania si Asociatia S.U.P.R.A au continuat programul “Emotiile nu sunt de mancare” pentru 50 de copii cu probleme de greutate si parintii acestora, cu scopul de a identifica emotiile din spatele dezechilibrelor ponderale, recunoasterea situatiilor de supra-alimentare cu substrat emotional si promovarea unor mecanisme sanatoase.

De asemenea, au fost oferite gratuit teste medicale generale si sfaturi nutritionale pentru mai mult de 700 de persoane, iar participantii au beneficiat pe toata durata evenimentului de hidratare cu apa, sucuri naturale si alimente sanatoase.

„Cea mai mare ora de sport” se desfasoara sub umbrela campaniei „Miscarea face bine” powered by Dolce Sport, lansata in anul 2011.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.