Telekom Romania sustine cea de-a cincea editie a Semimaratonului Gerar

Semimaratonul Gerar - Telekom Vedetele Dolce Sport, canalul de sport al Telekom Romania, vor lua startul alaturi de alti 600 de participanti la cea de-a cincea editie a Semimaratonului Gerar. Competitia va avea loc pe 25 ianuarie in Bucuresti, la eveniment fiind invitati toti iubitorii de miscare de peste 18 ani, dornici sa-si testeze limitele indiferent de conditiile meteorologice. Competitia este sustinuta de Telekom Romania, ca parte a campaniei „Miscarea face bine”. Participantii vor putea lua startul la una dintre cele trei probe: cros de 3,6 km, cros de 10,8 km si semimaraton de 21 km. Probele de cros sunt destinate participantilor individuali, in timp ce proba de semimaraton este o Semimaratonul Gerarproba colectiva, care se adreseaza echipelor formate din cate trei alergatori (trei baieti pentru clasamentul masculin, doua fete si un baiat/ doi baieti si o fata pentru clasamentul mixt sau trei fete pentru clasamentul feminin).

Vlad Enachescu_Director general Dolce Sport„La inceput de an, lansam codul magenta de alergare pentru ca ne dorim sa fim indrazneti, dar si echilibrati, activi, dar si sanatosi. Mesajul nostru catre toti românii este ca miscarea face bine si nu tine cont de vreme, cu conditia sa ne luam masurile corecte de precautie. Am iesit din 2014 cu un concurs de ciclism pe malul Dunarii, iar acum, in luna lui Gerar, vrem sa facem performanta la semimaraton. Vom fi si noi prezenti, nu doar in calitate de partener principal al evenimentului, ci si ca participanti, cu echipele proprii. Mult succes tuturor!”, a declarat Vlad Enachescu, Director General Dolce Sport.

Evenimentul este organizat de catre Asociatia Club Sportiv „Ro Club Maraton” si Facultatea de Inginerie Electrica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, in parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucuresti si Asociatia „Bucharest Running Club” si are drept scop promovarea alergarii in aer liber, chiar si in conditii extreme.

„Miscarea face bine” este o campanie pro-sanatate prin sport si dieta corecta, demarata de Dolce Sport in anul 2011.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.