Ursus Breweries: Tinerii estimeaza gresit timpul pana la eliminarea alcoolului din sange

Infografic Perceptie vs Realitate Tinerii bucuresteni, cu varste intre 18 si 35 de ani, estimeaza gresit timpul pana la eliminarea din sange a cantitatii de alcool consumate, se arata intr-un studiu realizat de Ursus Breweries. Acestia au indicat un timp mai mare decat cel calculat cu ajutorul aplicatiei Zero la Mie. Tinerii soferi din Bucuresti sunt responsabili, dar nu corect informati, conform studiului sociologic experimental. Interviurile au fost realizate in Centrul Vechi si in campusuri universitare din Capitala, precum Agronomie, Grozavesti si Regie, de catre Cult Market Research. Unul dintre obiectivele studiului a fost de a masura perceptia tinerilor soferi cu varste intre 18 si 35 de ani, din segmentul consumatorilor de bere, cu privire la timpul necesar pentru eliminarea din sange a cantitatii de alcool consumata inainte de a sofa.Infografic Perceptie vs Realitate (1)

Robert Uzuna, Corporate Affairs Director Ursus BreweriesZero La Mie este o aplicatie mobila prin care se estimeaza timpul ramas pana la atingerea nivelului de zero la mie alcoolemie in sange. Pentru Ursus Breweries, promovarea si asumarea pe deplin a consumului responsabil de alcool este parte integranta a imperativelor noastre de dezvoltare durabila. Lansarea unei initiative precum acest studiu isi propune, ca rezultat final, sprijinirea eforturilor depuse de autoritati in vederea mai bunei constientizari a problematicii consumului de alcool si a sofatului, in concordanta cu angajamentele pe care ni le-am luat in fata partenerilor nostri, de-a lungul timpului”, a declarat Robert Uzuna, Corporate Affairs Director Ursus Breweries.

Peste jumatate dintre respondenti, 51%, consuma in medie intre 1 si 2,9 unitati de alcool la o iesire in oras, iar tinerii din Bucuresti se declara precauti in ceea ce priveste consumul de alcool. In ciuda acestui fapt, multi nu stiu exact care este limita legala a alcoolemiei inainte de sofat si cat timp ii este necesar organismului pentru a procesa alcoolul consumat pentru a ajunge la nivelul de zero la mie. Cei mai multi dintre subiectii acestei cercetari consuma bauturi alcoolice o data sau de doua ori pe saptamana (29%) si de doua sau trei ori pe luna (23%).

Perceptie vs. Realitate – Raport Cult Market Research

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.