CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

Vodafone a lansat prima biblioteca digitala din Romania

Vodafone Romania, in colaborare cu Editura Humanitas, a lansat  prima biblioteca digitala din Romania, amplasata la statia de metrou Piata Victoriei. Pasionatii de lectura vor putea descarca gratuit fascicule din cartile preferate direct pe telefonul mobil sau pe tableta, indiferent de reteaua de telefonie mobila pe care o folosesc. Odata ajunsi in „Biblioteca digitala Vodafone”, tot ce trebuie sa faca pasionatii de carte este sa scaneze QR code-ul disponibil pe cotorul cartii preferate, aflate pe unul dintre “rafturile” bibliotecii. Utilizatorii vor fi, astfel, directionati catre www.bibliotecapemobil.ro,  de unde vor putea descarca, gratuit, un fascicul din fiecare carte, in format pdf, epub sau audio. Traficul in cadrul site-ului pe mobil este gratuit pana la 31 octombrie, pentru clientii Vodafone Romania.

„Biblioteca digitala Vodafone dispune in total de 49 de titluri de carti si de 10 carti audio. Un singur titlu este disponibil pentru descarcare gratuita pe telefonul lor mobil sau pe tableta, in varianta integrala – e-book-ul Mateiu I. Caragiale – “Sub pecetea tainei”.  In cazul in care utilizatorii vor dori sa achizitioneze orice alt titlu din “Biblioteca digitala Vodafone”, in varianta integrala, format e-book, acestia vor fi redirectionati catre website-ul editurii Humanitas, de unde vor putea cumpara online titlul respectiv”, spun initiatorii campaniei.

Din lista autorilor disponibili in “Biblioteca digitala Vodafone” fac parte o serie de scriitori romani – Neagu Djuvara, Lucian Boia, Mircea Cartarescu, Constatin Noica, Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu, Radu Paraschivescu, dar si scriitori straini cum ar fi Amos Oz, Nikos Kazantzakis, Paulo Coelho, C.S Lewis sau Lev Tolstoi.  Cele 10 carti audio disponibile in biblioteca digitala sunt:  Ion Creanga; Lev Tolstoi – Cuponul fals; Mateiu I. Caragiale – “Remember”; Milan Kundera – “Mortii varstnici sa cedeze locul mortilor tineri”; Mircea Cărtărescu – “Ruletistul”; Mircea Eliade – “La tiganci”; Gottfried August Burger – “Aventurile baronului Munchausen”;  Franz Kafka – “Metamorfoza”; Gabriel Liiceanu – “Ce ne facem cu calul negru? Despre caderea in trup, dragoste si ipocrizie”;  George Toparceanu- “El major si ea minora” etc.

Proiectul “Biblioteca digitala Vodafone” se inscrie in noua platforma de comunicare lansata in luna mai a acestui an sub mesajul “Vodafone aduce impreuna oamenii care cred in mai bine. Impreuna suntem mai puternici”, prin care compania isi propune sa promoveze si sa sustina comunitatile care au ideile, curajul si determinarea de a actiona spre mai binele comun.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.