Vodafone a sprijinit competitia de inot organizata de Fundatia Motivation

Fundatia Vodafone si Fundatia Motivation Romania,  cu sprijinul Clubului Pescariu Sports & Spa, au organizat cea de-a treia editie anuala a competitiei de inot, la care au participat sase echipe de inotatori. Fiecare echipa a fost formata din cate patru angajati Vodafone si doi angajati Motivation, dintre care o persoana cu si una fara dizabilitati. Pentru al doilea an consecutiv, fiecarei echipe i s-a alaturat un inotator cu dizabilitati intelectuale. Fiecare membru al echipei a inotat o stafeta de doua bazine a 25 de metri.

“Formarea de echipe mixte de inotatori cu si fara dizabilitati este un argument pentru promovarea egalitatii de sanse si a abilitatilor persoanelor cu dizabilitati. Evenimentul a avut ca scop sustinerea copiilor si tinerilor cu dizabilitati aflati in grija Fundatiei Motivation. Ca si in cazul editiilor anterioare, in aceasta activitate de promovare a persoanelor cu dizabilitati, ne-am bucurat de sprijinul Clubului Pescariu Sports & Spa, unde a avut loc aceasta competitie anuala”, au declarat reprezentantii Fundatiei Motivation.

Incepand cu ianuarie 2003, prin programul Impact Romania, Fundatia Motivation a transferat 37 de copii cu dizabilitati din Centrul de Plasament Tancabesti (Ilfov). Dintre acestia, 27 traiesc in cele 5 case de tip familial Motivation din Clinceni si Cornetu (Ilfov), iar restul sunt gazduiti de familii de plasament si de familiile naturale. Pentru ei, Motivation a dezvoltat servicii de recuperare medicala si psihologica, un centru de zi si un atelier ocupational. Copiii primesc sprijin educational in cadrul centrului de zi, in scoli speciale si scoli publice.

Fundatia Vodafone Romania sprijina Motivation de 11 ani pentru donarea de scaune rulante copiilor cu dizabilitati din intreaga tara si pentru dezvoltarea oportunitatilor de terapie ocupationala pentru tineri cu dizabilitati severe dezinstitutionalizati in casele de tip familial Motivation.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.