“Vreau la scoala”, proiect sustinut de Free Communication

Agentia de relatii publice Free Communication a sustinut proiectul “Vreau la scoala”, initiat de Fundatia Speranta pentru Romania. Astfel, sapte copii cu posibilitati financiare limitate din judetul Hunedoara au primit din partea Free Communication toate rechizitele necesare pentru inceperea scolii. Cu ajutorul tuturor sponsorilor atrasi, 35 de copii saraci din Hunedoara, Bihor si Caras Severin au beneficiat de program si au primit rechizite pentru anul scolar 2011-2012.

“Pentru acesti copii, pana si banalele caiete dictando, pixurile si creioanele simple reprezinta un lux. Sa nu mai vorbim de stilouri sau ghiozdane, care de cele mai multe ori se transmit din generatie in generatie si se folosesc pana la deteriorare. Dictionare? Carti de povesti? Enciclopedii? Nici gand! Povestea acestor familii din Valea Jiului care VOR, dar pur si simplu nu au cum sa le asigure copiilor macar strictul necesar pentru a merge la scoala, ne-a emotionat. Astfel, ne-am mobilizat rapid si in mai putin de o saptamana am cumparat si le-am transmis toate cele necesare pentru inceperea scolii. Copiii merita sansa la educatie si la o viata mai buna. Speram ca rechizitele trimise sa le fie de folos si sa contribuie macar putin la sporirea sanselor construirii unui drum in viata, prin acces la educatie. Multumim de asemenea firmei de curierat Geodis Express pentru faptul ca a acceptat sa transmita gratuit pachetele catre Fundatia Speranta pentru Romania, la Vulcan. Un gest mic, dar important!”, spun reprezentantii Free Communication.

Free Communication este, de asemenea, partenerul Asociatiei Salveaza Vieti, agentia lucrand pro bono la campania de strangere de fonduri pentru infiintarea primului Centru de Excelenta in diagnoza si tratamentul cancerului limfatic din Romania, la Clinica de Oncopediatrie Louis Turcanu Timisoara. In plus, agentia sustine initiativele individuale ale angajatilor.

Despre Free Communication

Free Communication este o agentie de relatii publice independenta, infiintata in anul 2001. Misiunea agentiei este de a promova, sustine si proba puterea PR-ului ca instrument eficient de constructie si management al reputatiei corporatiste si de marca pe piata din Romania. Printre clientii permanenti ai Free Communication se numara: Credit Europe Bank, Fresenius NephroCare Romania, Lindab Romania, Mazda CSEE, New Look, Oradea Shopping City, Renania, Salveaza Vieti, Wizz Air, Xella Ro (Ytong), Sanofi si Zentiva.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.