„Coltul Verde din scoala mea” si-a desemnat castigatorii

Concursul national “Coltul Verde din scoala mea” a fost castigat de 35 de scoli care au construit cele mai ingenioase puncte de colectare a deseurilor. In concurs s-au inscris 549 de scoli, din care 335 au depus proiecte eligibile. Desfasurata in intervalul 27 septembrie – 4 noiembrie 2011, competitia s-a adresat tuturor institutiilor de invatamant preuniversitar din Romania care au dorit sa isi amenajeze in incinta scolii un Colt Verde. In cadrul concursului, creativitatea si imaginatia elevilor au trebuit sa iasa la suprafata si sa transforme Coltul Verde intr-o manifestare artistica cu tema ecologica. De la desene, picturi, pliante, fotografii si afise, pana la figurine, colaje sau sculpturi, „Coltul Verde din scoala mea” a exprimat viziunea elevilor asupra importantei protectiei mediului si a colectarii selective a deseurilor.

„Implicarea si entuziasmul elevilor si profesorilor coordonatori au fost absolut impresionante. Alaturi de ceilalti membri ai juriului – reprezentanti ai celor celor doua ministere care au sustinut acest program, cu totii am avut o sarcina foarte dificila in a desemna castigatorii. Ii felicitam pe cei care au participat la proiect si ii incurajam sa se implice in continuare in proiecte de educatie ecologica!”, a declarat Roxana Sunica, Director Marketing Recolamp.

Concursul a fost lansat in septembrie 2011 de Asociatia Recolamp si Asociatia Ecoteca, cu sustinerea Ministerului Mediului si Padurilor si a Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Premiile oferite constau in produse electrice si electronice, dotari utile institutiilor de invatamant.

Lista completa a castigatorilor poate fi gasita aici

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.