„Schimba deseurile cu tehnologia Samsung” si-a premiat castigatorii

Campania „Schimba deseurile cu tehnologia Samsung”, derulata de Samsung Romania, impreuna cu Asociatia Ecotic, Urban SA si Primaria Sectorului 6, si-a desemnat castigatorii. In cadrul campaniei, persoanele care au predat deseuri de echipamente electrice si electronice au primit pe loc un premiu instant, un voucher de discount de pana la 30% pentru o masina de spalat Samsung sau pentru un alt produs Samsung participant la promotie. Toti cei care s-au inscris in concurs au intrat automat in tombola de la finalul campaniei, in cadrul careia au fost desemnati castigatorii acestei editii.

„Pe langa dezvoltarea de tehnologii si produse de ultima generatie, Samsung si-a asumat intotdeauna rolul de membru responsabil al comunitatilor din care face parte si ne bucuram ca, alaturi de Ecotic, am putut demara cu succes un proiect de colectare si reciclare a deseurilor de echipamente electrice si electronice. De aceea, ne propunem sa ducem mai departe acest parteneriat, in vederea dezvoltarii de noi programe de responsabilizare a consumatorilor romani in ceea ce priveste reciclarea”, a declarat Roxana Soric, Product Manager in cadrul Samsung Electronics Romania.

In aceasta editie au fost colectate peste 7.000 kg de deseuri de echipamente electrice si electronice, prin implicarea a peste 450 de persoane, peste 60 de echipamente noi fiind achizitionate in baza voucherelor oferite, aceste vouchere fiind valabile pana la finalul lunii noiembrie a acestui an.

„Campania de colectare derulata in Sectorul 6 al Capitalei s-a dovedit o initiativa binevenita, care a reunit in mod fericit atitudinea responsabila a consumatorilor fata de deseurile electrice si electronice si interesul acestora pentru achizitionarea echipamentelor care incorporeaza tehnologie de ultima generatie”, a declarat Valentin Negoita, Presedinte Ecotic.

In perioada campaniei (luna septembrie) au functionat patru puncte de colectare mobile. Acestea au fost amplasate in patru zone principale din Sectorul 6, respectiv:  Parcul Moghioros, Autogara Militari, Piata Crangasi si Zona Regie (langa fosta fabrica de paine).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.