10.000 de euro stransi in urma Turneului caritabil “Tennis for People”

Cu ajutorul sponsorilor, partenerilor si donatorilor individuali, la a doua editie a turneului “Tennis for People 2012”, organizat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, s-a strans suma de aproximativ 10.000 de euro. Banii vor fi utilizati in beneficiul celor 50 de copii de la Centrului Comunitar Generatii din Capitala. Acesta este unul dintre programele socio-educationale ale Fundatiei, ce ofera zilnic copiilor o masa calda, servicii after-school, activitati creative si sportive, consiliere psihologica si anual o tabara de vara. Trofeele turneului au fost inmanate, recent, chiar de Alteta Sa Regală Principesa Mostenitoare a Romaniei.

“Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile fara oameni dispusi sa ni se alature, oameni gata sa se implice si sa se daruiasca pentru a schimba in bine destinele altora”, a declarat Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei.

Pentru al doilea an consecutiv, Ruxandra Dragomir – Presedinte al Federatiei Romane de Tenis, locul 15 in top WTA in perioada in care a fost jucatoare activa, a participat la un meci demonstrativ in beneficiul copiilor Centrului Generatii. Partenerul de joc a fost Cornel Ilie – trupa Vunk .

Open-ul caritabil “Tennis For People” s-a desfasurat in perioada 21-23 iunie 2012, in cadrul Clubului Diplomatic Roman, sub arbitrajul Federatiei Romane de Tenis. Turneul a atras 32 de jucatori amatori din randul managerilor de top, reprezentantilor diplomatici si bloggerilor, incluzand partide de simplu si de dublu mixt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.