11 Februarie 2012: Editie jubiliara a Valentine’s Day Charity Ball

Sambata, 11 februarie 2012, la Hotel Pullman World Trade Center va avea loc editia jubiliara a Valentine’s Day Charity Ball, organizata de Fundatia Blue Heron. La evenimentul anual de strangere de fonduri in beneficiul tinerilor orfani cu realizari academice deosebite, sunt asteptati peste 250 de invitati.

„In cei 10 ani de existenta Fundatia Blue Heron a strans peste un milion de dolari de la 730 de donatori din Statele Unite si din Romania. Suntem mandri sa avem pana in prezent 160 de bursieri, dintre care 46 se afla la inceputul unei cariere promitatoare”, a declarat Mike Costache, director de strategie si fundraising al Fundatiei Blue Heron.

Programul evenimentului include o prezentare de moda oferita de finalistele Miss Universe Romania 2011, licitatia Artmark din colectii de arta exclusiviste si momente muzicale oferite de artisti de renume. Vedeta TVR Valentina Ionescu a anuntat si in acest an ca se va implica in organizarea evenimentului caritabil si va fi gazda invitatilor in calitate de prezentator.

In cadrul evenimentului, Andreea Marin Banica va primi premiul umanitar „Forget-Me-Not”, distinctie acordata pentru contributii remarcabile aduse in societatea civila din Romania. Laureatii editiilor anterioare sunt Steven si Valeria van Groningen, Dinu Patriciu, Camelia Sucu, ASR Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei si Anastasia Soare.

„Suntem bucurosi sa aniversam 10 ani de activitate ai Fundatiei Blue Heron, perioada in care am reusit sa ne punem amprenta asupra viitorului a sute de tineri romani al caror trecut este precar, dar care au ambitie si potential, in ciuda unui trecut descurajant. Vom continua sa le oferim deschidere spre oportunitatile vietii prin proiectele noastre in anii ce vor urma”, a declarat Stefania Madginson, presedinte al Fundatiei Blue Heron.

Infiintata in anul 2002 la Los Angeles, Fundatia Blue Heron ofera cel mai complex program de burse universitare tinerilor abandonati sau orfani din Romania, care include acoperirea taxelor de scolarizare, bani de buzunar, sustinerea participarii la cursuri de dezvoltare personala si profesionala si un program inovator de mentorat si voluntariat.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.