12 tineri, finalisti in programul integrat Zentiva University

12 tineri din cei 30 selectati initial au ramas in competitia pentru ocuparea unei pozitii in cadrul companiei Zentiva. La sfarsitul programului, sase dintre acestia vor avea ocazia sa inceapa o cariera in fabrica de medicamente. Programul s-a lansat la inceputul lui octombrie, fiind dedicat tinerilor absolventi, masteranzi sau doctoranzi, cu specializari in chimie, mecanica, automatica, economie. Toti cei 30 de tineri selectati initial au vizitat fabrica Zentiva si au participat la Zilele Zentiva – programe de invatare special concepute de echipa de proiect. In urma evaluarilor ulterioare, 12 studenti vor lucra pana in 15 decembrie intr-unul din departamentele de Productie, Productie mentenanta, Calitate, Business Support, Supply Chain sau Environment, Health and Safety. In 2012, sase dintre ei vor primi un contract determinat cu durata de un an si posibilitatea de a incepe o cariera in domeniul farmaceutic in cadrul companiei.

„Ne-am cladit evaluarile pornind de la instrumentele de specialitate Hogan. Am testat astfel personalitatea participantilor, am investigat motivatiile si valorile personale si am facut comparatia cu profilul dorit, conturat inca de la inceputul programului de catre echipa de proiect”, a explicat Angela Posdarascu, Manager Resurse Umane si Servicii Zentiva. „Consideram ca este important faptul ca tinerii selectati vor desfasura exact activitatea pentru care s-au pregatit in timpul studiilor. Astfel isi vor da seama mai usor daca este ceea ce isi doresc pe termen lung. In ceea ce ne priveste, in urmatoarea perioada ne intereseaza sa evaluam potentialul acestor tineri si potrivirea cu echipa in care ar urma sa lucreze”, a completat Posdarascu.

Zentiva, o companie Sanofi
Zentiva este parte a Grupului Sanofi incepand cu luna martie 2009. Portofoliul de produse al companiei acopera o gama larga de arii terapeutice, insa se concentreaza asupra bolilor cardiovasculare, afectiunilor inflamatorii, durerii, infectiilor si bolilor sistemului nervos central, precum si asupra bolilor gastrointestinale si urologice.

Sanofi
Sanofi, lider mondial in productia de medicamente, descopera, dezvolta si distribuie solutii terapeutice pentru a imbunatati viata tuturor oamenilor. Sanofi este cotata la bursele de valori din Paris (EURONEXT: SAN) si New York (NYSE: SNY).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.