13 Martie: Termen limita de inscriere a proiectelor la „Gala societatii civile”

Pana pe 13 martie cei interesati isi pot inscrie proiectele la cea de-a X-a editie a Galei Societatii Civile. Competitia anuala are ca misiune recunoasterea tuturor initiativelor luate pentru imbunatatirea vietii intr-o comunitate si promovarea si premierea spiritului civic si a responsabilitatii sociale in Romania.
Ca noutate, in acest an a fost introdusa si sectiunea „Proiecte si campanii de CSR“.

„In cadrul acestei sectiuni pot fi inscrise doar proiecte de CSR, initiate si realizate in parteneriat cu organizatii non-profit.  Aceasta sectiune a fost introdusa pentru a incuraja parteneriatul privat – asociativ, in vederea dezvoltarii si sustenabilitatii sectorului non-profit”, spun organizatorii competitiei.

Gala Societatii Civile aduce un plus de vizibilitate celor mai bune initiative civice, contribuind astfel la cresterea sectorului neguvernamental romanesc.
Sunt eligibile proiectele care au fost implementate in anul 2010 sau 2011 si s-au finalizat cel tarziu in luna ianuarie 2012, care au rezultate cuantificabile si demonstrabile, exceptand proiectele inscrise la editiile anterioare ale evenimentului cu aceeasi perioada de desfasurare.
Jurizarea proiectelor  va avea loc intre 26 martie – 30 aprilie 2012.
Pentru inscrieri si pentru mai multe detalii, click aici

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.