14 iunie: Dolce Sport organizeaza “Cea mai mare ora de sport” in 3 orase

Dolce Sport_Cea mai mare ora de sportIn cadrul campaniei pro-sanatate “Miscarea face bine”, Dolce Sport organizeaza cea de-a patra editie a evenimentului “Cea mai mare ora de sport” si un cros caritabil la Brasov pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer. Evenimentul, organizat impreuna SmartAtletic si GetFit, se va desfasura pe durata a trei zile, primul fiind programat sambata, 14 iunie, in Bucuresti, parcul “Lumea Copiilor”, intre orele 10 – 21. Evenimentul capata amploare la nivel national, astfel ca pe 19 iulie va avea loc si la Brasov, Piata Sfatului. A treia zi a evenimentului este rezervata pentru sambata, 9 august, la Mamaia, piateta Perla. Editia de la Brasov a “Celei mai mari ore de sport” va include si un cros caritabil, la care sunt invitati iubitorii Crosul_Padurii_Dolce_Sport_2013de miscare care doresc sa sustina familiile cu copii diagnosticati cu cancer sa procure medicamentele necesare.  Fondurile obtinute din taxa de inscriere, care sunt de 30, respectiv 50 lei in functie de dificultatea traseului, vor fi donate familiilor celor mici prin intermediul Fundatiei Romtelecom pentru romani.

Vlad Enachescu_Director general Dolce Sport“La fiecare noua editie a Celei mai mari ore de sport aducem discipline noi si instructori internationali, iar interesul publicului creste proportional. Dincolo de mesajul ca ne incurajam publicul sa duca o viata echilibrata, alocand timp si pentru sport, anul acesta am decis sa luptam si pentru cauza copiilor suferinzi de boli grave. Este la fel de importanta pentru o societate sanatoasa, iar Fundatia Romtelecom pentru romani o sustine de mai multi ani,” a declarat Vlad Enachescu, Director General Dolce Sport.

La “Cea mai mare ora de sport” din Bucuresti vor avea loc demonstratii de fitness precum Zumba, Kangoo Jumps, Body Art, Khai Bo, X-Tempo, AeroKick, Rebound AAS, Steel Programs, TotalX30, Strike Zone, Summer Abs, KickBox, Freestyler. Vor fi amenjate si zone pentru boot camp, TRX, cycling, Nordic Walking, fotbal, dar si una pentru carturi cu pedale. Sesiunile vor fi sustinute de instructori renumiti nationali si internationali (vezi program), alaturi de care participantii pot invata miscari de baza sau pot efectua exercitii intense.

Programul complet al evenimentui este disponibil pe www.miscareafacebine.ro, platforma de informare dedicata campaniei.

“Miscarea face bine” este o campanie pro-sanatate prin sport si dieta corecta, demarata de Dolce Sport, canalul TV al Romtelecom, in anul 2011.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.