15-16 iunie: RO.aliment promoveaza GUSTUL ALES si responsabilitatea sociala in comunitate

traistuta_curbeRevista RO.aliment organizeaza in perioada 15-16 iunie 2016, la Hotel Sport din Poiana Brasov, EXPO CONFERINTA “Produsul romanesc si valoarea lui pe piata”. Evenimentul isi propune relansarea produsului autentic romanesc. Timp de doua zile, participantii – reprezentantii autoritatilor, producatori, procesatori, furnizori de tehnologii si servicii – vor avea posibilitatea de a face schimb de informatii de interes din industrie, dar vor putea sa isi promoveze si produsele romanesti. Specialistii – fie ca sunt participanti sau vorbitori – vor lua parte la sedinte plenare sau la paneluri de prezentari tehnice interactive pe teme de interes stabilite de comun acord. Sesiunea Business Academy va aduce in prim plan prezentari despre ultimele cercetari si inovatii din domeniu, detalii despre secretele construirii unei echipe solide, modele de management, marketing, gandire creativa, leadership, studii de piata, etica alimentara, cercetare si multe altele.

Un moment special al Expo Conferitei RO.aliment va fi “Ora de bun gust” in care cei prezenti vor putea degusta cele mai interesante, inovatoare si gustoase produse romanesti. Astfel, companiile romanesti vor intra in competitia pentru trofeul “Gustul Ales”. Competitia este deschisa  pentru toate produsele care pot dovedi ca sunt fabricate in Romania, in fabrici din tara. Companiile se pot inscrie trimitand un mail pe adresa office@roaliment.ro. Produsele din concurs vor fi jurizate luand in calcul trei categorii de criterii: gust si miros, caracteristici specifice fiecarei grupe (textura, limpiditate, palatabilitate, etc), aspect si raport calitate/pret.

La “Ora de bun gust”, participantii vor primi un cadou inedit din partea organizatorilor: “Traistuta cu bunatati”. In traistuta se vor regasi produsele romanesti oferite spre degustare. Aceste traistute sunt realizate de intreprinderea sociala, Atelierul de Panza, fiind o dovada a responsabilitatii sociale in comunitate a organizatorilor. Bucurandu-se de un design atractiv, traistutele au si o conotatie puternic emotionala sustinand misiunea Atelierului de Panza fata de mediu, dar si sociala: oferirea unei alternative ecologice la punga de plastic, precum si posibilitatea de locuri de munca persoanelor cu dizabilitati fizice. In prezent, Atelierul de Panza are angajate patru persoane cu dizabilitati fizice, care lucreaza de la domiciliu, si patru persoane fara dizabilitati care lucreaza in locatia atelierului. Atelierul de panza este o initiativa a organizatiei non-profit ViitorPlus-asociatia pentru dezvoltare durabila.

“Trastuta cu bunatati ofera posibilitatea potentialilor colaboratori de a a-si face o prima idee, foarte importanta,  despre produsele viitorilor colaboratori. Consideram foarte buna initiativa si sustinem ideea de a oferi produsele spre degustare la expo conferinta Ro.Aliment pentru ca doar asa te vei putea face cunoscut ca brand romanesc. Oamenii interactioneaza cu gustul si isi vor putea face o parere corecta despre produsul tau. Scopul fiecaruia este de a comercializa produsele in cat mai multe variante si de a le face cunoscute publicului larg. Deci, expo Conferinta RO.aliment este un bun prilej pentru inceperea unor colaborari”, spune Claudia Bocean, publisher ro.Aliment, initiatorul si organizatorul conferintei.

Parteneri oficiali: Ministerul Agriculturii, Romalimenta, Federatia Nationala PRO AGRO, Centrul de Formare Profesionala a Asociatiei Nationale a Industriilor din Morarit si Panificatie din Romania, Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania, Organizatia Nationala Interprofesionala PRODCOM LEGUME FRUCTE, Asociatia Patronala Romana din Industria Laptelui (APRIL), Patronatul Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse Fainoase (ROMPAN), Confederatia Asociatiilor Taranesti din Romania, ASIAR, ARC, RO-FISH.

Parteneri: GOLD: Kuk Romania, Zimbria, Biotrend Plus

Parteneri: Cris-Tim, Raureni, Doripesco, Apa Armonia, Arovit, Metro, Carrefour, Selgros, AHK, Econet Romania, Dulceata lui Razvan, Sergiana Poiana Marului, H&E Reinert, Camera de Comert Romano-Italiana, Ferma Cernat, Apidava, Sudpack Romania, Legofruct, Fermele Ado, Simon ZID, Five Continents, Lactate Bradet, Frisomat, Cooperativa Somes Aries, Systec Agripack, Sealed Air, Diversey Food Care Hygene Solutions, Cryovac Food Care Packaging, Grup Serban, Unicredit Tiriac Bank, Negro 2000, SIAD Romania, Pati Pan Delicia, Unicarm, HBP Eko, Euroconsultants, CERT IND.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.