15 Decembrie: Intra in concursul Western Union World of Betters

Western Union pune la bataie 100.000 de euro pentru a premia cele mai bune 100 de idei de a transforma lumea intr-un loc mai bun. Pana pe 15 decembrie, cei care au o idee despre cum pot transforma lumea se pot inscrie in concursul international Western Union World of Betters.

Participantii trebuie sa intre pe www.worldofbetters.com si sa descrie in maximum 100 de cuvinte cum ar folosi 1.000 de dolari pentru a transforma lumea intru-un loc mai bun. Cele mai votate 500 de idei vor fi analizate de un juriu international care va selecta cele mai bune 100 de idei World of Betters. Castigatorii vor primi echivalentul a 1.000 de dolari, in numerar, pentru a-si transforma gandurile bune in realitate.

Campania este sustinuta de artistii internationali Alicia Keys, K’Naan si Sunidhi Chauhan si este parte din noua platforma globala de brand a companiei – Moving Money for Better.

„Western Union si-a unit fortele cu aceste legende ale muzicii deoarece implicarea lor in actiuni umanitare in folosul comunitatii globale se potriveste cu esenta business-ului nostru – sa ii ajutam pe ceilalti sa aiba o zi mai buna si o viata mai buna. Western Union World of Betters pune in valoare impactul pozitiv pe care il avem in viata consumatorilor nostri si este o recunoastere a modului in care Western Union misca banii pentru a face din lume un loc mai bun”, a declarat Hikmet Ersek, Presedinte si CEO Western Union.

Concursul World of Betters a fost lansat de Western Union pentru a pune in evidenta numeroasele modalitati prin care viata fiecarui individ se poate imbunatati cu un singur gest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.