17 Mai: Fundatia Olimpica Romana te invita la Semimaratonul Bucuresti

Andreea Raducan si Alina DumitruPe 17 mai, URSUS Cooler si Fundatia Olimpica Romana organizeaza te invita sa alergi, la Semimaratonul Bucuresti, pentru a sustine cauza fostilor sportivi care au nevoie de ajutor. Andreea Chelaru este unul dintre ei. In varsta de 29 de ani, isi aminteste cum o aterizare nereusita in sala de antrenamente i-a schimbat complet viata in urma cu 15 ani, lasand-o in imposibilitatea de a se deplasa singura. URSUS Cooler este alaturi de fostii sportivi si sustine fiecare kilomentru alergat in beneficiul acestora. Mecanismul este menit sa incurajeze inscrierea alergatorilor pentru cauza Fundatiei Olimpice Romane si sa ofere un ajutor concret acelor sportivi care au nevoie de ajutor, printr-o donatie de 20 de lei, pentru fiecare kilometru parcurs, in limita a 5.000 de euro. In plus, echipa URSUS este alaturi de Fundatia Olimpica Romana si prin participarea a 40 de angajati, care vor alerga pentru a sustine aceasta cauza.Mihai Barsan, Ursus Breweries

Mihai Barsan, Ursus BreweriesUitam uneori ca in spatele medaliilor si titlurilor se afla mii de ore de antrenamente si sacrificii. Chiar de mai putine ori se intampla sa ne gandim la acei sportivi nevoiti sa renunte la efortul de-o viata in urma unor accidente care vor lasa intotdeauna urme. Haideti sa alergam impreuna in echipa FOR, pentru fostii sportivi ai Romaniei! Chiar daca acum nu se mai afla pe podium, ei sunt in continuare campioni”, a declarat Mihai Barsan, Vice-Presedinte Marketing Ursus Breweries.

Andreea Raducan va fi lider de echipa pentru alergatorii Fundatiei Olimpice Romane. I s-au alaturat Sandra Izabasa, Alina Dumitru, Monica Rosu, Corina Ungureanu, precum si alti sportivi dornici sa isi arate sprijinul pentru colegi de breasla, care au nevoie de ajutor. Toti cei care vor sa alerge in echipa FOR o pot face accesand www.bucuresti21km.ro, alegand la cauza sustinuta – Fundatia Olimpica Romana. In plus, cel mai bun alergator din echipa va participa la cina oficiala a campionilor, alaturi de sportivii renumiti care sustin aceasta cauza. Initiativa face parte dintr-un program mai amplu al fundatiei, numit „Impreuna pentru sportivii Romaniei”. Acesta urmareste sprijinirea unui numar cat mai mare de cazuri sociale din randul fostilor sportivi care se confrunta cu probleme medicale. Beneficiarii programului “Impreuna pentru sportivii Romaniei” au varste cuprise intre 29 si 85 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.