19 Iulie: Dolce Sport invita iubitorii de miscare la “Cea mai mare ora de sport” din Brasov

Dolce Sport_Cea mai mare ora de sportDolce Sport va organiza sambata, 19 iulie, in Piata Sfatului din Brasov evenimentul “Cea mai mare ora de sport” si la un cros cu obstacole caritabil pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer. La eveniment, ce se va derula intre orele 09.00 si 21.00, vor avea loc demonstratii de fitness precum Zumba Gold, Zumba Fitness, Kangoo Jumps, Khai Bo, X-Tempo, Steel Programs, StrikeZone, Freestyler, Cardio Fat Burning, Jumping, Summer Abs Training. Vor fi amenjate si zone pentru BootCamp, TRX, biciclete stationare (Real Ryder) si Gravity. Sesiunile vor fi sustinute de instructori renumiti nationali si internationali, alaturi de care participantii pot invata miscari de baza sau pot efectua exercitii intense.

Editia de la Brasov a “Celei mai mari ore de sport” va include si un cros caritabil, la care sunt invitati iubitorii de miscare care doresc sa sustina familiile cu copii diagnosticati cu cancer sa procure medicamentele necesare. Fondurile obtinute din taxa de inscriere vor fi donate familiilor celor mici prin intermediul Fundatiei Romtelecom pentru romani.

Evenimentul “Cea mai mare ora de sport” de la Brasov este al doilea din 2014, primul avand loc la Bucuresti, in luna iunie, cand au participat peste 2000 de persoane. A treia zi a evenimentului este programata pentru sambata, 9 august, la Mamaia, piateta Perla.

“Cea mai mare ora de sport” este evenimentul anual care face parte din campania pro-sanatate “Miscarea face bine”, demarata de Dolce Sport, canalul TV al Romtelecom, in anul 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.