CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

19 Octombrie: Conferinta CSR’12 – The New Geography of CSR & Sustainability

Medien Conferences si Saga Business and Community organizeaza pe 19 octombrie, la Hotel Intercontinental, cea de-a VII-a editie a conferintei Internationale „CSR’12 – The New Geography of CSR & Sustainability”. In cadrul evenimentului vor fi prezentate solutii si studii de caz in ceea ce priveste aplicarea acestui concept in domeniile: resurse umane, marketing, comunicare si mediu. Vor fi abordate studii de caz prin care participantii pot vedea cum poti sa iti implici si sa iti loializezi clientii prin programe de responsabilitate sociala corporativa, care sunt diferentele intre practicile globale si locale sau cum anume este cel mai indicat sa iti comunici initiativele prin social media.

„Discutiile si actiunile cu privire la Responsabilitatea Sociala Corporativa si Dezvoltarea Sustenabila s-au maturizat rapid, conduse de cererea pentru o responsabilitate mai mare a corporatiilor fata de societate. In acelasi timp, blogurile schimba regulile traditionale de comunicare, permitand oricarui individ sa-si exprime public ingrijorarea fata de orice problema – si in acelasi timp sa propuna/gestioneze o dezbatere publica pe parcurs. Atat blogurile, cat si tema CSR-ului prezinta simptomele unei dorinte pentru o interactiune mult mai dinamica intre companii, guvern, societatea civila si indivizi”, a declarat Luminita Oprea,  CEO Saga Business & Community.

Specialistii care vor lua cuvantul in cadrul conferintei vor incerca sa raspunda la anumite intrebari, dintre care pot fi amintite: Care sunt prioritatile corporatiilor internationale si maniera in care este vazuta aplicarea practicilor de sustenabilitate; Care este calea catre un consum sustenabil?; Care dintre subiectele de sustenabilitate si CSR sunt cele mai atractive in blogosfera;  Cum actioneaza companiile si  ONG-urile in blogosfera pentru a-si impartasi informatia si pentru a-si avansa agenda?;  Cum sa-ti faci initiativele de CSR  parte din produsul si experienta clientului  tau? etc.

Evenimentul este sustinut de companiile Henkel Romania si Orange.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.