2 Decembrie: Recital extraordinar in beneficiul elevilor din mediul rural

RECITAL DE VIOARAFundatia Serviciilor Sociale Bethany organizeaza pe 2 decembrie de un recital extraordinar sustinut de doi artisti romani recunoscuti si apreciati la nivel international: violonistul Remus Azoitei, reputat profesor la Academia Regala de Muzica din Marea Britanie si pianista Mara Dobrescu, stabilita la Paris si apreciata pentru interpretarile sale elegante atat de critici cat si de publicul international. Recitalul va avea loc in Aula Magna a Bibliotecii Centrale-Universitare “Mihai Eminescu” din Iasi, incepand cu ora 19.00. Programul muzical al serii va cuprinde partituri celebre ale compozitorilor Johann Sebastian Bach, Camille Saint-Saëns, Ludwig van Beethoven si Ciprian Porumbescu. La eveniment sunt asteptati aproximativ 350 de invitati, iubitori ai muzicii clasice, persoane din mediul de afaceri, mediul cultural, universitar sau medical local.

Diana_Paius_manager_zonal_Fundatia_Serviciilor_Sociale_Bethany“Este frumos cum un eveniment care impleteste arta muzicala si generozitatea se bucura de tot mai mult succes pe an ce trece. Noi, la Fundatia Bethany, facem eforturi constante pentru a aduce comunitatea mai aproape de copiii in dificultate, si faptul ca oamenii apreciaza evenimentele noastre si ne sunt alaturi ne onoreaza si ne obliga sa facem proiecte care sa aduca schimbari reale in viata copiilor. Anul acesta, la a V-a editie a Concertului de Iarna, avem bucuria sa avem alaturi doi artisti minunati care, in ciuda agendei incarcate pe care o au, au acceptat sa concerteze in Romania si sa sustina, astfel, educatia copiilor din mediul rural”, a declarat Diana Paius, manager zonal al Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany.

Evenimentul continua traditia Concertelor de Iarna organizate de Fundatia Bethany, toate fondurile mobilizate in seara recitalului urmand a fi directionate catre Programul de Burse pentru elevii din mediul rural pe care organizatia il va desfasura in 2016. In prezent, 20 de copii din comunitatile rurale Liteni si Vladeni beneficiaza de burse in valoare de 1350 de lei pe parcurcul unui an scolar, dar si de activitati care vizeaza dezvoltarea lor personala si profesionala, astfel incat sa fie motivati sa-si mentina rezultatele bune la invatatura si sa isi aleaga o cariera avand la baza informatii concrete.

Evenimentul este sustinut de partenerii principali Gemini CAD Systems, Medicover, Avisso si organizat cu sprijinul partenerilor: Filarmonica de Stat “Moldova” Iasi, Biblioteca Centrala Universitara “Mihai Eminescu” Iasi, Lexus, Hotel Restaurant La Castel, Generali Romania, Casa de Vinuri Cotnari, Delaco, Saria, Librariile Carturesti, Avène, dar si al partenerilor media: Magic FM, TVR Iasi, Ziarul de Iasi, Zile si Nopti, Wink, Romania Libera, csrmedia.ro, altreileasector.ro, altiasi.ro, iasi4u.ro.

Invitatiile pot fi achizitionate in schimbul unei donatii in valoare de 50 de lei pentru o persoana si sunt disponibile doritorilor in Librariile Carturesti din Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.