2 Noiembrie: Balul Caritabil Edelweiss – O seara de basm!

Pe 2 Noiembrie va avea loc Marele bal caritabil Edelweiss – in beneficiul Hospice Casa Sperantei, eveniment ajuns la a 13-a editie. Tema din acest an este “O seara de basm” si anunta o seara plina de surprize pentru cei 300 de invitati asteptati. Gazdele evenimentului, ce va avea loc la Biblioteca Nationala, vor fi Pavel Bartos si Dana Rogoz. Ei vor fi insotiti de invitati de marca, precum Printesa Marina Sturdza, Martin Harris, Ambasadorul Marii Britanii, Dumitru Dorin Prunariu, Ioan Nemtoi, Helmut Duckadam, precum si alte  personalitati si invitati surpriza din tara si din strainatate. Printre principalele pachete de licitatie din acest an se numara o calatorie impreuna cu echipa Steaua Bucuresti in avionul echipei, sejur alaturi de echipa in Londra si bilete in loja VIP alaturi de oficialii Stelei pentru meciul Steaua- Chelsea din Liga Campionilor.

“Balul Edelweiss este cel mai important eveniment de strângere de fonduri organizat de Hospice Casa Sperantei, prin care sustinem serviciile gratuite pe care le oferim. Anul acesta dorim sa strangem fonduri si pentru constructia noului centru HOSPICE din sectorul 2, care va ajuta anual 2000 de pacienti cu boli grave de sanatate sa primeasca ingrijirea de care au atat de mare nevoie“, a declarat Alexandru Padureanu, Director Executiv HOSPICE Casa Sperantei.

In timpul Balului, participantii vor putea licita si pentru o noapte in dormitorul in care s-a nascut Regina Maria a Romaniei, din Eastwell Manor. In plus, cuplul castigator va primi drept premiu un costum de la Tudor, Personal Tailor si o rochie din colectia ” Elements”, avand ocazia de a-l intalni pe Lordul Sackville West la Castelul Knole din Sevenoaks.

Vor fi licitate, in exclusivitate, 6 lucrari realizate in cadrul proiectului Style & Nature, Elements, oferite in avantpremiera evenimentului cu acelasi nume si care ii are ca protagonisti pe Dumitru Dorin Prunariu, Andreea Raducan, Ioan Nemtoi, Ioan Bolborea, Nicolae Moldovan si Camelia Potec, in ipostaze inedite, fiecare dintre acestia reprezentand un element al Naturii.

Totodata, se vor licita obiecte donate de vedete de la Hollywood, o bijuterie cu diamante, oferita de celebra casa de bijuterii Sabion, o petrecere mobila cu ciocolata oferita de Heidi si o vizita cu degustare si sedere la Vila Dobrusa, in tinutul vinului Dragasani, locul de nastere al vinurilor Avincis.

Toate pachetele vor fi oferite spre licitatie doar in cadrul evenimentului, dar pentru cei care nu sunt prezenti va exista posibilitatea licitatiei prin email, printr-o inscriere prealabila la auction@hospice.ro.

Balul Caritabil Edelweiss este sustinut de companii precum: Fundatia Vodafone, Fundatia Help Net, Whiteland Import Export, GlaxoSmithKline, Sofmedica, Fundatia Acvatot, Veolia Water Solutions & Technologies Romania, Kaufland Romania, Fildas, KPMG, Raiffeisen Bank, ProTV si va fi gazduit prin generozitatea Ministerului Culturii.

Biletele pentru bal costa 175 de euro si pot fi achizitionate prin email la events@hospice.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.