20 iunie: DHL Express Romania da startul Maratonului DHL Stafeta Carpatilor

maraton2Pe data de 20 iunie la Poiana Brasov va avea loc Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, organizat de DHL Express Romania. Anul acesta se implinesc 10 ani de la prima editie. Editia aniversara pastreaza aceeasi structura care ani de zile a adus pe traseu numerosi alergatori cu experienta, dar si persoane interesate de un stil de viata sanatos. Acestea aleg sa participe la maraton pentru a demonstra ca mai important decat sa castigi este sa ii sustii pe cei care au nevoie de tine, sa te antrenezi si sa spui “Prezent” la start.maraton

“Participantii sunt asteptati pe traseul traditional Predeal – Paraul Rece – Rasnov – Poiana Brasov, formele alternative de inscriere fiind echipe – stafeta (6 persoane x 7 km fiecare, masculin, feminin sau mixt) sau individual. Alergatorii individuali pot alege sa concureze la semimaraton (21 km) sau la maraton, pe distanta de 42,195 km. Varsta minima de participare este de 14 ani pentru membrii echipelor si 16 ani pentru cei care concureaza individual”, afirma organizatorii.

Anul acesta toate fondurile stranse vor fi donate Comitetului Paralimpic Roman pentru a sustine drumul sportivilor paralimpici romani catre Rio unde se va desfasura Olimpiada Paralimpica din 2016.

Taxele de participare de la editia 2014 au contribuit la informarea a peste 13.000 de elevi din 156 de institutii de invatamant despre efectele nocive ale consumului de droguri si alcool.

Pentru mai multe detalii click AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.