20 iunie: Maratonul caritabil DHL Stafeta Carpatilor ajuta sportivii paralimpici sa ajunga la Rio

maraton DHL_ start 2014Pe 20 iunie, la Poiana Brasov, va avea loc cea de-a sasea editie a maratonului caritabil DHL Stafeta Carpatilor. In acest an, Maratonul DHL Stafeta Carpatilor va dona toate fondurile stranse Comitetului National Paralimpic pentru a sustine drumul sportivilor paralimpici romani catre Rio unde se va desfasura Olimpiada din 2016. Participantii sunt asteptati pe traseul traditional Predeal – Paraul Rece – Rasnov – Poiana Brasov, unde inaltimea de la start este de 1021 de metri, iar cea de sfarsit de 800 de metri. Alergatorii individuali pot alege sa concureze la semimaraton (21 km) sau la maraton, pe distanta de 42,195 km. Formele alternative de inscriere sunt echipe – stafeta (6 persoane x 7 km fiecare, masculin, feminin sau mixt).DHL_Maraton_Stafeta_Carpatilor_2014

Ca si la editia precedenta, in cadrul maratonului va exista o competitie separata si cu participare gratuita dedicata micilor sportivi: Crosul Copiilor. Competitia se va desfasura pe platoul Stanei Turistice si va beneficia de arbitraj, numere de concurs separate de restul maratonului, iar la finalul cursei toti copiii vor primi medalii”, au declarat initiatorii proiectului.

Pana pe 30 aprilie taxele de participare sunt de 115 lei / membru de echipa – pentru companii si 90 lei /participant – pentru persoane fizice. Inscrierile se pot face pe site-ul competitie pana pe 13 iunie 2015. Pentru mai multe detalii, click AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.