21 Mai: Doar patru zile de inscrieri early bird la Seminarul Comunitatii CSR

Studiu CSRmedia.ro_EY RomaniaPana joi, 21 Mai, puteti beneficia de pretul redus la inscrierea pentru Seminarul Comunitatii de CSR ce va avea loc pe data de 4 Iunie, la hotelul Capital Plaza din Bucuresti. In cadrul seminarului va fi lansata a treia editie a Studiului privind Tendintele si Realitatile CSR din Romania, realizat in parteneriat cu EY Romania (Ernst & Young). Studiul, singurul de acest fel realizat trei ani la rand, analizeaza si exploreaza perceptiile executivilor si ale specialistilor CSR in legatura cu proiectele initiate si derulate in domeniul responsabilitatii corporative in anul 2014 si perspectivele din perioada urmatoare. Seminarul reuneste, ca in fiecare an, zeci de reprezentanti ce se ocupa Seminarul Comunitatii de CSR @CSRmedia.ro_23de conceperea, organizarea si implementarea actiunilor de CSR din cele mai mari companii din tara noastra.

Lacramioara-Botezatu-CSRmedia-ro“Seminariile dedicate comunitatii de CSR au rolul de a facilita schimbul de experienta intre cei care se ocupa de actiunile de responsabilitatea sociala din companiile autohtone. Totodata, evenimentul isi propune sa creeze dezbateri si sa aduca raspunsuri in randul specialistilor si comunicatorilor de CSR din firmele romanesti”, a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager al CSRMedia.ro.

In a doua parte a seminarului, companii din Romania recunoscute pentru proiectele implementate in sprijinul comunitatilor vor prezenta studii de caz relevante pentru activitatea lor. Participantii vor avea oportunitatea de a afla cele mai bune practici din domeniul CSR, precum si provocarile cu care aceste companii s-au confruntat in derularea actiunilor si modul cum acestea au fost depasite.

Evenimentul se adreseaza responsabililor de CSR din companii, specialistilor in comunicare & corporate Affairs, specialistilor in marketing si resurse umane si managerilor care doresc sa afle noutatile din domeniul responsabilitatii sociale si sustenabilitatii.

Pentru inscriere la Seminar, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.