22 -26 Iulie: Chance for Life organizeaza Campionatul de Boardgames

Fundatia Chance for Life invita Oamenii Mari sa participe, in perioada 22 – 26 iulie, la un Campionat de Jocuri cu beneficiarii fundatiei, copii de clasa a VI-a cu potential intelectual ridicat, proveniti din familii sarace. Campionatul de Boardgames se adreseaza persoanelor care isi doresc o pauza din rutina vietii de zi cu zi, carora le plac jocurile si sunt motivati de provocari. Aici vor avea ocazia sa retraiasca emotia unei competitii, jucand Scrabble, Sah, Dame, Abalone, Quoridor sau Mancala.

“Inscrierile se fac trimitand un e-mail la adresa evenimente@chanceforlife.ro, mentionand data si ora preferata (din perioada 22 – 26 iulie) pentru a juca alaturi de beneficiari la sediul Fundatiei Chance For Life din Bd. Timisoara nr 61, bloc C3, scara B, ap 23, sector 6. Taxa de participare este de 50 de lei”, spun initiatorii actiunii.

Participand la acest eveniment, concurentii vor sprijini strangerea sumei de 1000 lei necesara participarii a doi dintre beneficiarii Fundatiei Chance for Life la Campionatul National de Scrabble ce va avea loc la Botosani in perioada 27-28 iulie 2013.

Pentru mai multe informatii click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.