22 martie: “Breakfast cu Andrei” pentru sustinerea Padurii Copiilor

ViitorPlus organizeaza pe 22 martie 2013, intre orele 7.00 si 9.00 dimineata, la Athénée Palace Hilton Bucuresti, un „Breakfast cu Andrei” (Andrei Rosu), romanul care a alergat 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe 7 continente intr-un an si 217 zile, intrand in Cartea Recordurilor. Evenimentul are atat un scop caritabil, de a strange fonduri pentru plantarea si ingrijirea Padurii Copiilor, cat si scopul de a promova sportul, in special alergarea.

Andrei Rosu, a participat intre 1 si 2 martie 2013, la triatlonul Florida Double Iron (inot 7,6 km, mers pe bicicleta 360 km, alergare 84,4 km), unde a sustinut cauza Padurii Copiilor. In cadrul intalnirii de pe 22 martie, Andrei va impartasi din experienta lui de la Triatlonul din Florida, dar va vorbi si despre visuri, motivatie si cum sa iti atingi scopurile. In cadrul evenimentului vor putea fi vazute, in exclusivitate, si imagini de la competitia din Florida.

Locurile sunt limitate. Inscrierea se face in baza unei donatii pentru Padurea Copiilor.

Pentru mai multe informatii, click AICI

Padurea Copiilor este o campanie a asociatiei ViitorPlus, care isi propune sa planteze cate un puiet pentru fiecare nou-nascut din Romania, pentru ca atunci cand vor creste si copiii nostri vor avea nevoie de aer curat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.