24 Februarie: Finantari de 100.000 dolari pentru ONG-uri, de la TELUS International Romania Community Board

Telus- LAnsare FundatieDoar pana pe 24 februarie ONG-urile interesate mai pot inscrie proiecte pentru finantarea de 100000 de dolari de la TELUS International Romania Community Board, fundatia lansata la finele anului trecut de catre TELUS International Europe. Se vor finanta programe sociale dedicate familiilor si tinerilor, care se concentreaza pe cel putin unul dintre urmatoarele domenii: sanatate, educatie si mediu. Consiliul este format din lideri de marca ai comunitatii, precum si membri ai echipei TELUS International Europe, condusi de catre Presedintele acestui consiliu, Eric Stab, CEO al Engie Romania. Fondurile se vor aloca in trei transe pe parcusul anului 2017, termenele limita pana la care se pot trimite aplicatiile fiind 24 februarie, 5 mai si respectiv 1 septembrie. Proiectele care vor beneficia de finantare in urma primei evaluari vor fi anuntate pana sfarsitul lunii martie 2017.

Principalele criterii pentru a aplica pentru finantarea oferita de TELUS International Romania Community Board sunt urmatoarele: organizatiile neguvernamentale trebuie sa fie inregistrate in Romania, sa propuna un program specific care sa implice tinerii sau familiile si sa utilizeze inovatia sociala in abordarea unei probleme importante pentru societate. Valoarea proiectului trebuie sa nu depaseasca 5000 USD, iar proiectul propus trebuie sa se deruleze pe durata anului 2017 (atat termenul de lansare, precum si cel de incheiere sa fie in 2017).

Programele care au nevoie de finantare pot fi inscrise printr-o platforma online dedicata, disponibila pe site-ul community.telus.com. Membrii consiliului vor analiza cu atentie aplicatiile si vor selecta acele programe cu cel mai mare impact asupra comunitatii locale.

TELUS International Romania Community Board este o initiativa de responsabilitate sociala derulata de TELUS International la nivel global si sustine filosofia companiei de “a darui acolo unde traim” care s-a tradus, in ultimii 12 ani, in donarea a peste 52.75 milioane de dolari si implicarea a peste 40.000 de voluntari care au avut un impact asupra a 2.1 milioane de copii si tineri.

Pentru a completa formularul de aplicare, click AICI

3 Responses

 1. Cristina Pirvu spune:

  Buna ziua,

  Valoarea proiectului nostru social depășește 5000 USD, insa dorim sa realizam si o campanie de crowdfunding pentru strângerea fondurilor.
  Este posibil, in aceste condiții, sa aplicam pentru finanțarea oferită de Telus Internațional Romania?

  Va multumesc.
  Toate cele bune,
  Cristina Pirvu

 2. Luisa Grigore spune:

  Buna Cristina!

  Multumim pentru interesul fata de granturile TELUS!
  Regulamentul de inscriere nu interzice folosirea altor instrumente aditionale de completare a fondurilor, asa ca va incurajam sa aveti cat mai multe initiative in acest sens.

  Va asteptam cu drag aplicatia pana vineri, 24 februarie si nu ezitati sa ne contactati pentru detalii la adresa luisa.grigore@telusinternational.com

  Multumim,
  Echipa TELUS International

 3. radu spune:

  Cred ca aveti (TELUS) o problema cu siteul, pentru ca la adresa recomandata pentru completarea formularului – https://grantstream.com/TELUS/form/Landing/en/ – primi raspunsul: Error: Getting ValidCriteriaRules

  Puteti cumva sa ne puneti la dispozitie un link valid?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.