24 Noiembrie: A treia editie a vernisajului AVON Inspiration Challenge

AVON Inspiration ChallengeProvocarea AVON continua si in acest an alaturi de zece artisti, din domenii diferite, care vor da viata unor obiecte inspirate de zece parfumuri din portofoliul AVON. Conceptul creativ pentru aceasta editie a pornit de la campania de comunicare globala a AVON, “Schimba lumea prin frumusete”, un elogiu adus feminitatii si femeilor care, prin atitudine si fapte, produc o schimbare in vietile celor din jur, in familiile si in comunitatile lor. Astfel, provocarea lansata artistilor a fost dubla: nu doar sa creeze inspirati de un parfum, ci sa spuna, prin obiectele create, povestile unor femei importante din vietile lor.

Dintre cele peste 200 de parfumuri, finaliste pentru Inspiration Challenge 2015 sunt zece arome clasice sau intrate recent in portofoliul AVON: Attraction, Mesmerize, Little Red Dress, Rare Pearls, Far Away, Outspoken Party, Lacroix Bijou, Femme Icon, Today Tomorrow ALWAYS si Christian Lacroix Bijou. Aceste parfumuri sunt sursa de inspiratie pentru cele zece lucrari care, in acest an, vor sta in mainile si in imaginatia artistilor: Ciprian Vrabie (desenator), Florian Toma („snob.”, accesorii), Doru Dumitrescu (bijuterie), Cristian Samfira (design vestimentar), Arpad „Arpi” Rezi (ilustratie), Andrei Argaetic (Imbold Galeria, ilustratie), Madalin Gheorghe („Simplexio”, design de obiect), Cosmin Bumbut (fotografie), Alex Dadoo („Maison Dadoo”, design floral) si Razvan Chelu („Lemnia”, accesorii).

Parcursul celor zece lucrari va fi documentat, inca din faza de schita sau idee, de catre bloggerii Visuell, Designist si Maurice Munteanu. Acestia vor surprinde detalii din procesul creativ, insa obiectele vor fi dezvaluite in premiera la vernisajul ce va avea loc la Galeria Galateca.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.