25 aprilie: Cupa Hagi Danone va ajunge in Suceava

hagidanoneCupa Hagi Danone va ajunge in week-end-ul 25-26 aprilie la Suceava, pentru a doua etapa a competitiei. Evenimentul, destinat copiilor cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani, a ajuns la cea de-a sasea editie. Turneul, al carui ambasador este Gheorghe Hagi, a lansat multi copii talentati la nivel national. Competitia are 4 etape zonale, care sunt rezervate echipelor scolilor, in Cluj-Napoca (28-29 martie), Craiova (4-5 aprilie), Suceava (25-26 aprilie) si Bucuresti (15-17 mai). Turneul Final va avea loc la Constanta (28 mai – 1 iunie), unde vor participa cele 4 campioane ale scolilor, alaturi de cele mai bune 8 cluburi de fotbal din tara, invitate de catre Fundatia „Gheorghe Hagi”. Cea de-a treia etapa de la Suceava va avea loc la Stadionul Areni.hagi

Prima etapa s-a jucat la Cluj-Napoca in 28 si 29 martie si a fost castigata de pustii de la Liceul Teoretic „Eugen Pora”, iar cea de-a doua etapa s-a jucat la Craiova (4 – 5 aprilie), unde campioni au iesit copiii de la Scoala Gimnaziala “Elena Farago”. Campioana fazei zonale se va califica la Turneul Final de la Constanta, iar castigatoarea Cupei Hagi Danone va reprezenta Romania la Danone Nations Cup in Maroc, unde se va lupta pentru trofeul suprem alaturi de alte 31 de echipe nationale din intreaga lume”, au declarat initiatorii proiectului.

Anul trecut, la finala mondiala din Brazilia, Romania a obtinut cea mai buna performanta din istorie: locul 6 pentru Academia Gheorghe Hagi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.