25 Octombrie: Halloween Charity Ball isi asteapta invitatii in costume din ”Magia Filmului”

2008_Daniel_Vrabioiu_04_resizeHalloween Charity Ball isi va provoca in acest an oaspetii sa aiba aparitii spectaculoase, pentru o seara unica. Invitatii sunt asteptati pe 25 octombrie, la Palatul Parlamentului, in cele mai senzationale costume din ”Magia Filmului”. Leslie Hawke si Maria Gheorghiu, cofondatoarele Asociatiei OvidiuRo vor intampina invitatii in tinute vintage. Leslie va fi, pentru o noapte, Fred Astaire, iar Maria Gheorghiu Marilyn Monroe.OLYMPUS DIGITAL CAMERA Amalia Enache si Dragos Bucurenci, gazdele evenimentului s-au hotarat si ei pe cine vor intruchipa. Amalia va fi celebrul personaj Ciuleandra, in ambele sale ipostaze, Madalina si Madeleine.

amalia enache“M-am imaginat pe scena Halloween Charity Ball ca Sylvia din La dolce vita, ca Amelie din Le fabuleux destin d’Amelie Poulin sau unul dintre personajele din Lord of the Rings ori Game of Thrones. Dar mi-am dat seama ca, de fapt, eu vreau din tot sufletul meu sa fiu get beget romanca pe scena. Asa ca voi fi Ciuleandra, in cele doua variante ale ei – taranca, intr-o creatie haute couture Valentina Vidrascu, dar si “frantuzita”, pentru a doua parte a balului. Se potriveste cu mesajul OvidiuRo, care ajuta copiii foarte saraci ai Romaniei sa aiba parte de educatie, transformandu-i in tot ceea ce inseamna un om educat, am o poveste personala si foarte sentimentala legata de Ciuleandra. Am redescoperit-o la Paris, dupa foarte multi ani in care nu se mai stia nimic de ea, pe actrita care i-a dat viata personajului din filmul lui Sergiu Nicolaescu, cunoscuta ca Anca Nicola sau Szonyi si am facut un reportaj-portret despre ea. A fost una dintre intalnirile minunate din cariera mea de jurnalist si un motiv in plus de mandrie sa fiu Ciuleandra pentru o seara”, spune Amalia.

Dragos va aduce pe scena Halloween Charity Ball un aer romantic, din cel mai cunoscut film clasic al tuturor timpurilor, Pe aripile vantului.

“Pentru ca imi plac rolurile clasice si pentru ca imi doream sa fiu un personaj jucat de Clark Gable, l-am ales pe Rhett Butler – cel mai faimos dintre rolurile sale”.

Cabral va prezenta premiile ,,Fiecare Donator e Castigator” impreuna cu Adela Vrinceanu Celebidachi si Bryan Jardine, si va fi costumat in personajul lui Samuel L. Jackson din Pulp Fiction.

“Sprijin OvidiuRo de multi ani si consider ca este una dintre cele mai serioase asociatii non-guvernamentale de la noi. Actiuni si proiecte foarte importante se bazeaza pe fondurile primite de OvidiuRo, asa ca am inteles de fiecare data sa fac ce-mi sta in putere pentru a ajuta. Am prezentat ani la rand licitatiile organizate cu ocazia Balului si am reusit, impreuna cu Bryan, sa strangem multi bani de-a lungul anilor. Anul acesta ma costumez in Samuel L. Jackson, urmand rolul lui din Pulp Fiction. De ce? Pai… e negru, e mare si nu necesita nici colanti si chiloti deasupra, ca Superman, si nici machiaj la greu sau alte complicatii”, a precizat Cabral.

Balul din acest an este cu atat mai important cu cat Asociatia OvidiuRo, fondata de Leslie Hawke si Maria Gheorghiu, sarbatoreste 10 ani. Fondurile stranse in seara balului vor determina cati copii pot fi ajutati si anul viitor prin programul ”Fiecare Copil in Gradinita” sa beneficieze de educatie prescolara. In aceasta toamna peste 2000 de copii saraci merg la gradinita datorita acestui program. Halloween Charity Ball va reuni, pe 25 octombrie, personalitati din mediul de afaceri, politicieni, ambasadori, reprezentanti ai mass media si ai societatii civile.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.