25 septembrie: Alearga alaturi de compania Petrom

Pe 25 septembrie toti iubitorii de miscare in aer liber sunt invitati sa alerge la cea de-a sasea editie a Crosului Petrom.  Inscrierile incep la ora 8.30, iar startul va fi dat la ora 11.00. Traseul de anul acesta va avea o lungime de aproximativ 4 km pe directia: Piata Constitutiei – Calea 13 Septembrie – Strada Izvor – Bulevardul Natiunilor Unite – Piata Constitutiei.

“In ultimii 3 ani, Petrom a reusit sa construiasca peste 6.400 de metri de pista de biciclete in parcurile Herastrau si Titan, din Bucuresti, cu ajutorul celor peste 6.000 de participanti la editiile crosului Petrom. Dorim sa multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi in editiile precedente ale crosului si ii asteptam si in acest an, pentru a promova impreuna miscarea, sportul si un stil de viata sanatos”, a declarat Dan Pazara, Director Comunicare Petrom.

Noutatea acestei editii consta in modul de realizare a clasamentului alergatorilor, care se va face cu ajutorul unui sistem de monitorizare electronic. Fiecare participant la crosul Petrom va primi un tricou si un numar unic de participare in concurs, acestea fiind obligatorii pentru a putea masura performanta fiecarui participant in clasamentul final. Astfel, fiecare alergator trebuie sa calce covorasul special postat la linia de sosire pentru a activa senzorul si pentru a putea monitoriza performanta alergatorului in clasamentul final. Pentru mai multe detalii despre eveniment, click aici

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.