26 Iunie: AFI Palace Mall Run, primul cros caritabil dintr-un centru comercial

AFIPalaceCotroceni_campanie_S-a_sunat_de_premii_2013In AFI Palace Cotroceni va avea loc pe 26 iunie AFI Palace Mall Run, primul cros caritabil organizat intr-un centrul comercial. Acesta va incepe la ora 20.00 si va avea ca scop strangerea de fonduri pentru Radu Sapartoc, un baietel de 9 ani diagnosticat cu o forma rara de cancer. Evenimentul face parte din campania „Alearga de ziua ta!” a multiplei medaliate europene, mondiale si olimpice Ana-Maria Branza si se va desfasura pe un traseu de 2-3 kilometri in interiorul AFI Palace Cotroceni. Startul si sosirea vor avea loc pe platoul de la intrarea Galaxy si toti banii stransi vor fi utilizati pentru tratamentul lui Radu, la o clinica specializata din Germania.

„Radu poate fi sprijinit in mai multe moduri, astfel: prin participarea la crosul caritabil din data de 26 iunie si donarea unei sume de bani sau prin donatii in urnele amplasate langa patinoar sau la intrarile Far si Sfera din AFI Palace Cotroceni, deschise zilnic”, spun inititatorii evenimentului.

Campania are sprijinul unor sportivi renumiti precum Leonard Doroftei, Camelia Potec, Sandra Izbasa, Alina Dumitru, Mihai Leu sau Mihai Covaliu, care s-au alaturat colegei lor Ana-Maria Branza in lupta sa pentru a salva viata lui Radu.
Campania se bucura de asemenea de sprijinul Grupului Intact si al Fundatiei Mereu Aproape, a carei proprie campanie ”VREAU SA AJUT” a luat in atentie si cazul lui Radu.

Radu Sapartoc a fost diagnosticat cu o forma rara de cancer, care i-a afectat mai multe organe, insa care poate fi tratata. Singurul tratament disponibil pentru aceasta boala este in strainatate si se ridica la suma de 50.000 de euro.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.