26 si 27 Aprilie: Lidl sustine si in acest an evenimentul „ProSport cu bicicleta la mare”

Lidl_Prosport_Cu bicicleta la mare_2014Lidl si ProSport vor organiza in zilele de 26 si 27 aprilie o noua editie evenimentului pe doua roti „ProSport cu bicicleta la mare”. Cei interesati sa participe la competitie sunt asteptati pe 26 aprilie, in parcarea magazinului Lidl de pe strada Liviu Rebreanu, din Bucuresti, pentru a da startul celei de-a opta editii a evenimentului „ProSport cu bicicleta la mare”. Alaturi de participantii la cursa catre mare va fi si Lucian Mindruta, unul dintre initiatorii evenimentului. Ca si in anii trecuti, destinatia participantilor va fi plaja din Navodari, iar Lidl Lidl_Cu Bicicleta_la_mare_2013ii asteapta in mai multe puncte de alimentare, amenajate pe parcursul traseului, locatii in care va oferi participantilor diverse alimente si apa plata.

Georgiana_Tugearu_PR-Manager_Lidl_RomaniaSuntem bucurosi ca putem sustine, pentru al treilea an consecutiv, acest eveniment. Este un proiect care sprijina un stil de viata sanatos, din care nu lipseste miscarea. Lidl sustine participantii la eveniment nu doar cu echipamente Crivit Sports, dar si cu produsele oferite in punctele de alimentare. Stilul de viata sanatos este un obiectiv pe care Lidl il sustine pe tot parcursul anului. Oferind clientilor produse si accesorii sportive la preturi accesibile, ii incurajam sa acorde atentie sporturilor preferate si sa se bucure de miscare”, a declarat Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl.

Pachetele de start vor putea fi ridicate de catre participanti in cursul zilei de joi, 24 aprilie 2014, din parcarea magazinului Lidl din strada Liviu Rebreanu, in intervalul orar 10:00 – 19:30. Acestea contin produse pentru ciclism marca Crivit Sports – o pompa cu manometru, ochelari sport si o sticla termos.

„ProSport cu bicicleta la mare” este deja o traditie, ale carei inceputuri au avut loc acum sapte ani, când Lucian Mindruta si Cristian Mihai Popescu au pornit pentru prima data la drum având ca destinatie litoralul. Anul acesta, peste 400 de pasionati ai ciclismului vor lua startul intr-o frumoasa aventura pe doua roţi, catre plaja din Navodari.

Pentru mai multe detalii si inscrieri, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.