28 Martie: AFI Palace Cotroceni invita bucurestenii sa recicleze becurile

afi2Pe 28 martie, AFI Palace Cotroceni invita bucurestenii sa participe la evenimentul dedicat Orei Pamantului in centrul comercial si sa economiseasca energia, recicland becuri si corpuri de iluminat. Actul de reciclare va fi rasplatit prin art, astfel ca becurile colectate vor fi transformate in instalatii artistice supradimensionate. Acestea vor fi realizate cu ajutorul studentilor de la Universitatea Nationala de Arta Bucuresti, departamentul Moda. Punctul de colectare AFI Palace Cotroceni_Transformam energia in artava fi disponibil timp de doua saptamani, incepand cu data de 28 martie, la receptia centrului comercial, intrarea Far, unde doritorii pot preda becurile pentru reciclare.

Aura Dinu_Director de Marketing AFI Palace CotroceniSarbatorim Ora Pamantului in fiecare an si consideram ca este foarte important sa conlucram la binele mediului inconjurator. Anul acesta vom transforma energia in arta, impreuna cu studentii de la Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti. Vizitatorii AFI Palace Cotroceni vor avea ocazia sa vada in curand una dintre cele mai spectaculoase expozitii cu instalatii realizate din becuri reciclate”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director, AFI Palace Malls.

Inspirate de Ora Pamantului, lucrarile studentilor vor fi realizate din materiale conventionale si neconventionale, „obiecte vesmant” ce urmeaza a fi expuse in AFI Palace Cotroceni, in cadrul unui eveniment dedicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.