29 Noiembrie: Gala Persoanelor cu Dizabilitati

In seara zilei de 29 noiembrie va avea loc Gala Persoanelor cu Dizabilitati, ajunsa la a doua editie. Accentul campaniei publice din acest an va fi pus pe educatia si accesul la scoala al persoanelor cu dizabilitati.

Evenimentul este organizat de Active Watch-Agentia de Monitorizare a Presei si Fundatia Motivation Romania.

Competitia din acest an are cinci categorii de premiere: Oameni cu desavarsire, dedicata persoanelor cu dizabilitati care au avut impliniri remarcabile in context educativ, Angajatorii abilitatii, pentru angajatorii de pe piata libera a muncii care au inclus persoanele cu dizabilitati in activitatea lor, Promoveaza abilitatea, dedicata ziaristilor si media care au prezentat corect si au sustinut cauza persoanelor cu dizabilitati, Porti deschise – pentru institutiile si companiile care au inteles ca accesibilizarea sediilor pentru persoane cu dizabilitati nu trebuie sa ramana doar pe hartie si Scoala tututor abilitatilor – pentru a premia eforturile unitatilor de invatamant de integrare a persoanelor cu dizabilitati.

Editia din 2011 a Galei, sustinuta si de Fundatia Vodafone Romania, are loc sub patronajul Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti.

Pentru mai multe detalii, click aici

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.