29 si 30 august: Maratonul Olteniei isi deschide larg portile in ultimul weekend al lunii august

CEZ_Romania_Maratonul_Olteniei_2014Evenimentul Maratonul Olteniei isi deschide larg portile in ultimul weekend al lunii august atat pentru concurentii care vor participa la cursele de mountain-biking, cat si pentru cei care vor sa sustina alaturi de noi un stil de viata sanatos si o cauza nobila. Parcul Zavoi este locul unde vor lua startul toate competitiile sportive, dar si locul unde sunt asteptati toti cei care vor sa se bucure de concursuri, surprize si activitati in aer liber. Sambata, 29 august, incepand cu ora 10:45, va avea loc si Plimbarea Family cu biciclete la care pot participa ciclisti amatori indiferent de varsta. Tot sambata, in intervalul CEZ_Maratonul Olteniei 2014orar 11:30 – 14:30, copiii se vor putea bucura de activitati dedicate. A doua zi, 30 august, incepand cu ora 10:45, vor avea loc curse de alergare pentru copii intre 4 si 13 ani, pe categorii de varsta. Dupa premierea lor, toti copiii prezenti vor avea parte de surprize ca rasplata pentru efortul lor sportiv.

“Sambata seara, pe Stadionul Municipal Sintetic din Ramnicu Valcea va avea loc un concert inedit sustinut de cunoscuta interpreta de muzica pop-dance si latino Elena Gheorghe. In cadrul spectacolului, artista va interpreta pe langa melodiile care au consacrat-o si cele mai noi hituri ale sale rasplatindu-i astfel pe toti participantii la Maratonul Olteniei, pe sustinatorii lor, dar si pe cei care vor sa se bucure de un concert in aer liber”, spun organizatorii competitiei.

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ Romania, aflat la cea de-a treia editie. Maratonul Olteniei este organizat cu sprijinul Adrem Invest – in calitate de partener principal, alaturi de firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii si Ciga Energy – in calitate de parteneri Gold si Fine Consulting, LeasePlan, Reinvest si EY Romania – in calitate de parteneri Silver.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Adevarul, Kiss FM, CSR Media si Realitatea.

Maratonul Olteniei este organizat de Hyper Sport si Padina Fest cu sprijinul Primariei Municipiului Ramnicu Valcea si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Valcea.

Pentru mai multe detalii click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.