30 Mai: Triatlonul Fara Asfalt la mare deschide circuitul competitional din Romania

Triatlonul Fara Asfalt la MareTriatlonul Fara Asfalt la mare, aflat la a-VI-a editie, deschide circuitul competitional din Romania pe 30 mai. Acesta este primul eveniment din circuitele „140 de batai pe minut” ale Federatiei Romane de Triatlon. Competitia are loc in rezervatiile naturale 2 Mai – Vama Veche si Hagieni – Albesti, iar participantii se pot inscrie in concurs pana pe data de 22 mai. Pe 31 mai are loc prima cursa de Aquathlon, competitie de inot si alergare dedicata copiilor, pe plaja mare din 2 Mai. Aceasta este o competitie premium dedicata pasionatilor de inot, ciclism si alergare, deschide sezonul competitional din Romania pe data de 30 mai. Triatlonul Fara Asfalt face parte din circuitul celor sapte evenimente Cross Triathlon (off road) ale FRTRI si este primul dintre cele 12 evenimente din calendarul FRTRI (de off road si de sosea) incluse in programul „140 de batai pe minut”, prin intermediul caruia este promovat un stil de viata echilibrat, cu sprijinul Fundatiei eMAG.Fundatia_eMag_Olimpiade_Nationale_sustinere_2013

Tudor Vlad, Presedintele Fundatiei eMAG_2014Intentia noastra este ca prin Fara Asfalt, precum si prin celelalte concursuri din circuitele „140 de batai pe minut” sa le oferim citadinilor pasionati de miscare ocazia sa descopere zone naturale frumoase, intr-un cadru organizat, sigur si intr-o atmosfera de sarbatoare. Participarea la Fara Asfalt nu inseamna doar competitie, ci presupune totodata participarea la un eveniment complet, o altfel de petrecere cu premii si muzica live”, a declarat Tudor Vlad, initiatorul proiectului „Fara Asfalt”.

Cei 800 de concurenti de anul acesta vor porni in competitie la ora 9:30, cu proba de inot de 1.000 m in Rezervatia Marina 2 Mai – Vama Veche, vor continua cu proba de bicicleta de 32 km in rezervatia naturala Hagieni – Albesti si cu 8 km de alergare pe plaja si faleza Rezervatiei Marine 2 Mai – Vama Veche. Evenimentul se adreseaza atat celor pasionati de triatlon, cat si celor care practica una dintre probele triatlonului. Acestia pot participa la concurs in echipe de stafeta. In prezent, mai sunt disponibile 171 de locuri pentru triatlon si 30 de locuri pentru stafete. Inscrierile la competitia din acest an se incheie la data de 22.05.2015 si pot fi facute AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.